Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan zavarja a párom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavarja a párom, hogy nem akarok mégtovább az ő alvásrendjéhez igazodni, amikor amúgy is ugyanakkor kelünk és fekszünk, amely szintén hozzá van igazítva?

Figyelt kérdés

Az ő munkabeosztása miatt 7.15-kor kelünk, mert neki 8-ra bent kell lennie, míg nekem elég 9-kor kezdenem, ráadásul én otthonról dolgozok. Ez azt jelenti, hogy én 1 és háromnegyed órával korábban kelek, minthogy elkezdenék dolgozni. Reggel segítek neki apróságokkal a készülődésben ráadásul.

Este pedig kérte, hogy 23 órára legyünk ágyban, amire hónapokig azt mondtam, hogy rendben van, most viszont szeretne mégkorábban,22.30-ra menni, mert nem alszik jól és szeretne hamarabb aludni menni. Erre én felvetettem neki, hogy rendben, menjen, de én 11 előtt nem szeretnék ágybabújni, mert eleve nem szoktam álmos lenni, és nekem így is bőven elég lenne kb éjfél körül aludni mennem (ha már van home office és 9 órási kezdés).

Ez őt nagyon zavarta és azt mondta, ez nem jó, ő nem tud úgy aludni, hogy én később megyek, megébred rá, stb.

2023. máj. 3. 21:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francért kell neked ugyanakkor feküdni-kelni, mint neki? Csinálja mindenki akkor, amikor neki jólesik! Mi a férjemmel ritkán megyünk együtt aludni, mert én hamarabb szoktam, viszont jóval hamarabb is kelek, mert pacsirta típus vagyok, ő meg egy mormota. Sose zavarta egyikőnket sem a másik.
2023. máj. 4. 06:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azert neha jol esik ugy elaludnom, hogy a parom ott van mellettem, ha veletlenul en alszom hamarabb es megkerem ra, akkor odajon velem szo nelkul, max telefonozik. De altalaban o szokott hamarabb aludni, en viszont mindig odamegyek hozza, csak meg olvasgatok, telozok.

Viszont nem lenne az az isten, hogy hamarabb keljek, mert o megy a munkaba :DD

Nalatok az nem mukodik, hogy odamesz vele az agyba, csak te meg nem alszol?

2023. máj. 4. 12:18
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
Hát nekem ez furcsa hogy ennyi embernek nem fontos az hogy a másikkal este ágyba bújjon. De lehet velem van akkor a baj. Most persze egy-egy kivétel beleférhet ha a másiknak van valami konkrét programja, teendöje még. De azt el nem tudnám képzelni hogy én este kint gubbasszak a nappaliban amíg a másik bent fekszik a hálóban.
2023. máj. 4. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb része az egésznek,hogy képes vagy reggel miatta majdnem 2 órával előbb felkelni,és segítesz neki a készülődésben. Megmosod a fogát? Vagy kitörlöd neki? Mi az,ami egy felnőtt embernek egyedül nem megy? A párod egyáltalán nem megértő ilyen téren. Hagynia kellene téged,hogy addig pihenj,amíg lehetőséged van rá.
2023. máj. 4. 12:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
13-as, pedig nekem akkor van az én-időm este, mikor a párom elmegy lefeküdni. Mi a francot csináljak este kilenckor az ágyban, amikor kb. hajnali 1-kor tudok elaludni? Több értékes óra elmenne a napomból így, amit magamra fordíthatnék, de inkább fogjam a kezét az ágyban aztán nézzem, ahogy alszik? Én ilyenkor tanulok, intézem a dolgaimat online, stb. Amikre csak ilyenkor van időm.
2023. máj. 4. 17:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk kezdődik ott, hogy én fél hétkor kelek, a barátom fél tízkor, szóval most ki adja fel a normális bioritmusát?

Ő szenvedjen még három órát reggel és létezzen mosott szrként egész nap, vagy én malmozzak ugyanennyi időn keresztül, míg addig ezer értelmesebb dolgot is csinálhatok?

Ez beteges, és nekem biztosan nem kéne olyan pasi-nő, aki ennyire rugalmatlan, mint a párod.

Megébred rá? Wow, és? Nem tud visszaaludni, vagy mi?

Én is megébredek, amikor a barátom fél kettő felé bejön, aztán alszok is, mint a bunda tovább.

2023. máj. 4. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

13-as, akkor neked nem volt olyan párod, aki mondjuk nem 11-kor megy aludni, mint te, hanem már 9-kor ágyba bújik.

Ergo te ott eszed a kefét mellette úgy, hogy nem vagy álmos, csak fekszel meg számolod a csillagokat.

Kérdés: miért?

Mert xy nem képes egyedül elaludni.

2023. máj. 4. 21:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ő munkabeosztása miatt 7.15-kor kelünk, mert neki 8-ra bent kell lennie - kérdező, ezt nem értem.

NEKED miért kell 1,5 órával előbb felkelni? Felnőtt ember, nem képes főzni egy kávét, készíteni egy reggelit, meg elmenni nagywc-re?

Vagy komolyan nem értem.

Kelne a franc 7:15-kor amikor alhatok 8-ig is. Életképtelen pasassal meg nem élnék együtt, ez is tény.

2023. máj. 4. 21:23
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szóval itt mindenki nagyjából egy véleményen van, 13-as kivételével. Ehhez még azt füzném hozzá, hogy mi a párommal ezt a különbséget pont hogy egy pozitivumnak fogjuk fel. Ö már reggel hatkor felkel hétvégén is, és mire én felkelek legkorábban mondjuk fél 10-kor, addigra ö már friss pékárut és gyümölcslevet hozott a reggelihez, este meg mikor ö aludni megy, elintézek egypár házimunkát, vasalás stb. Így azt az idöt, amikor együtt vagyunk, maximálisan ki tudjuk használni, tényleg egymással tudunk foglalkozni.

Természetesen lehet ennek a rossz oldalát is nézni, hogy jajistenem felébredek, ha befekszel mellém az ágyba, meg úgy is fel lehet fogni, hogy remekül kiegészítjük egymást. Szerintem a második opciónál könnyebb az életünk.

2023. máj. 5. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!