Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy 38 éves férfi meddig bírja szex nélkül?

Bármeddig.
Vagy mire gondolsz, van egy pont ameddig már nem bírja és... és... mi történik? Meghalni nem fog.
Ha férfiról beszélünk, akkor bármeddig. Ha kanról, akkor pár nap és hívja a prostit.

Érdekes, én 2,5 évig voltam szingli 26-28 éves korom között, mégse jött ki rajtam semmi kimondottan a szexhiány miatt. Szerintem amire te gondolsz, az a lelki része a dolognak, hogy nem kellesz senkinek, és ez fájdalmas egy idő után. A szexhiánynak már csak azért sem lehet ilyen következménye, mert ott van kéznél az ember jobb- vagy balkeze. Biológiai értelemben az eredmény ugyanaz lesz, vagyis biológiai értelemben nem történhet olyan, mint amit írsz.

10. Szerintem pedig te élsz valamilyen álvalóságban és nem fogadod el, hogy az állatvilágból jövünk és az ösztöneink is meghatároznak minket, helyette ilyen fennkölt nem létező dologban hiszel, hogy mi már civilizáltak vagyunk, teljesen mások az állatoktól és elszakadtunk a természeti gyökereinktől. Szerintem pont azok a legnagyobb ösztönlények, akik nincsenek azzal tisztában vagy nem fogadják el, hogy ösztönlények is vagyunk.
13. Nem. Erről még tudományos jellegű cikkeket sem kell olvasni (de ezekben is lehet), de még egyszerű életmód magazinokban is leírják ezt, hogy az ember teste/lelke teljesen másnak érzékeli a maszturbálást és a valódi szexet. Nem helyettesíthető a kettő. Maszturbálással kapsz egy olcsó orgazmust és férfiként kiürül a tár pár napra, de annak semmi köze a valódi szexhez.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!