Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ez?

Figyelt kérdés

2 hónapja együtt vagyok egy férfivel, aki a látottak alapján egy érett gondolkozású, normális ember. Elvileg hűséges, tényleg úgy tűnik igazat mond, viszont az utóbbi időben más nők képeit küldözgeti nekem egy olyan szöveggel, hogy "basznám őket". Én kijelentettem, hogy ebben az esetben meg is csalna engem, viszont ő erősen tagadta, arra hivatkozva, hogy mivel velem van együtt, nem feküdni le más nővel, mivel ezzel megbántana engem, illetve engem szeret, nem mást. Több olyan dolgot is tett, mondott az utóbbi időben, aminek köszönhetően megkérdőjelezem hűségét és a szakításon gondolkozom. Szerintetek csak túlreagálom, vagy mégis érdemes lenne a szakítás mellett dönteni?

19/L

2023. máj. 2. 20:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%
Megmondom oszinten, en elobb meg tudnek bocsajtani egy alkalmi szex megcsalast, mint azt, hogy skizofren vagy ha nem, meg menthetetlenebb okbol ilyen uzenetet kuld nekem.
2023. máj. 2. 21:36
 22/27 anonim ***** válasza:
93%

Tenyleg szanalmas a pasi.

Minel elobb szakitsd, ne pazarold feleslegesen az idodet az ilyen hazug emberre…

2023. máj. 2. 22:12
 23/27 anonim ***** válasza:
63%
2 hónap az még bőven ismerkedési időszak. Nincsen még kötődés, még csak igyekszünk a másikat behálózni, magunkhoz kötni stb. Ebben az időszakban egyáltalán felhozni, hogy esetleg mással is dugnák az abszolút idiotizmus. Nem beszélve arról ahogy ezt leírta, hogy b@szná őket... Aplári, közönséges, proli paraszt , bunkó módon. Nem tudom ezzel macsónak e akart látszani de csak parasztnak látszik. Ha a kapcsolat elején ilyet mond akkor mondjuk 5-10 év után hol leszel te? Küld az anyjába azok után akiket b@szni akar.
2023. máj. 2. 22:22
 24/27 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem normális. Kuka, azonnal. Selejt ember, aki így viselkedik. Még csak 2 hónap, és már most kiderült, hogy ekkora suttyó szarházi. Mi lesz akkor később??? Megver?
2023. máj. 3. 00:42
 25/27 anonim ***** válasza:
Mibol gondolod, hogy erett ember? Nekem pont az ellenkezoje jut eszembe. Az ismeroseidet is el kene felejteni, keress egy masik barlangot.
2023. máj. 3. 02:29
 26/27 anonim ***** válasza:

Jesszus!!!!

Az első képnél rugtam volna ki!!

És még odaírja hogy basznám???

Ilyet max a haveroknak küldünk, mondunk...de a barátnőnek??

Semmibe nem vesz téged, megaláz

Ha neked ez normális és a baráti körödnek is, akkor nem tudok mit írni..

Maradj vele biztos hogy szerelmes beléd...😅 ja nem és ez ennél csak rosszabb lesz.

2023. máj. 3. 07:05
 27/27 anonim ***** válasza:

“ aki a látottak alapján egy érett gondolkozású, normális ember. ”

Ez hogy jön össze evvel?

“ utóbbi időben más nők képeit küldözgeti nekem egy olyan szöveggel, hogy "basznám őket". ”

Nem kell elhinni, amit az elején kamuzott. Az csak hazugság volt.

Szakíts vele minél előbb, csak az idődet húzza. És használ téged amíg lehet, aztán el leszel dobva amit tenni is kéne érted.

2023. máj. 3. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!