Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ez?
2 hónapja együtt vagyok egy férfivel, aki a látottak alapján egy érett gondolkozású, normális ember. Elvileg hűséges, tényleg úgy tűnik igazat mond, viszont az utóbbi időben más nők képeit küldözgeti nekem egy olyan szöveggel, hogy "basznám őket". Én kijelentettem, hogy ebben az esetben meg is csalna engem, viszont ő erősen tagadta, arra hivatkozva, hogy mivel velem van együtt, nem feküdni le más nővel, mivel ezzel megbántana engem, illetve engem szeret, nem mást. Több olyan dolgot is tett, mondott az utóbbi időben, aminek köszönhetően megkérdőjelezem hűségét és a szakításon gondolkozom. Szerintetek csak túlreagálom, vagy mégis érdemes lenne a szakítás mellett dönteni?
19/L
Tenyleg szanalmas a pasi.
Minel elobb szakitsd, ne pazarold feleslegesen az idodet az ilyen hazug emberre…
Jesszus!!!!
Az első képnél rugtam volna ki!!
És még odaírja hogy basznám???
Ilyet max a haveroknak küldünk, mondunk...de a barátnőnek??
Semmibe nem vesz téged, megaláz
Ha neked ez normális és a baráti körödnek is, akkor nem tudok mit írni..
Maradj vele biztos hogy szerelmes beléd...😅 ja nem és ez ennél csak rosszabb lesz.
“ aki a látottak alapján egy érett gondolkozású, normális ember. ”
Ez hogy jön össze evvel?
“ utóbbi időben más nők képeit küldözgeti nekem egy olyan szöveggel, hogy "basznám őket". ”
Nem kell elhinni, amit az elején kamuzott. Az csak hazugság volt.
Szakíts vele minél előbb, csak az idődet húzza. És használ téged amíg lehet, aztán el leszel dobva amit tenni is kéne érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!