Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ez?

Figyelt kérdés

2 hónapja együtt vagyok egy férfivel, aki a látottak alapján egy érett gondolkozású, normális ember. Elvileg hűséges, tényleg úgy tűnik igazat mond, viszont az utóbbi időben más nők képeit küldözgeti nekem egy olyan szöveggel, hogy "basznám őket". Én kijelentettem, hogy ebben az esetben meg is csalna engem, viszont ő erősen tagadta, arra hivatkozva, hogy mivel velem van együtt, nem feküdni le más nővel, mivel ezzel megbántana engem, illetve engem szeret, nem mást. Több olyan dolgot is tett, mondott az utóbbi időben, aminek köszönhetően megkérdőjelezem hűségét és a szakításon gondolkozom. Szerintetek csak túlreagálom, vagy mégis érdemes lenne a szakítás mellett dönteni?

19/L

2023. máj. 2. 20:46
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

5 válaszolónak:

Nyilván nem normális amit csinál, viszont kikértem pár ismerős véleményét is erről, ők pedig arról bizonygattak ez normális dolog, én pedig ezután elkezdtem azon gondolkozni, talán túlreagálom ezt. Viszont már döntöttem, szakítás lesz ennek a vége.

2023. máj. 2. 21:10
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen ismerősök azok, de ott is van baj az értékrenddel… 10es voltam
2023. máj. 2. 21:13
 13/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi válaszokat!
2023. máj. 2. 21:13
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem jobban érdekel, miért gondolja bárki, hogy ilyet küldeni a párjának normális.

Na meg kérdező, én azt nem értem, hogy ha neked ott bent valamitől rossz érzésed van, az nem fog elmúlni attól, ha körülötted mindenkinek normális. Csak megtanulod elnyomni, az meg soha nem jó.

2023. máj. 2. 21:17
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi itt a kérdés, nem is értem?! :D Egy két hónapos kapcsolatban még poénból ilyet mondani is szakítóok.
2023. máj. 2. 21:18
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Érettnek gondolom magam én is, mégis egy igazi idióta voltam.

Szerintem is szakíts, férfi szemmel.

Sok a hülye, nehéz kiszűrni 😂 :/

2023. máj. 2. 21:19
 17/27 anonim ***** válasza:
93%
A masik meg hogy 2 honap alatt meg boven rozsaszinkodben kene lennie a faszinak ha tenyleg annyira odaig lenne erted + nem kuldozgetne ilyeneket
2023. máj. 2. 21:21
 18/27 anonim ***** válasza:
95%
#14 tőlem a (most már) exem azt kérdezte, hogy beveszünk-e egy lányt harmadiknak, mindezt 1 hónap járás után. Nem tudom, mi a franc baj van a mostani fiatal pasik agyával és értékrendjével, de ilyen dolgokat kérdezni/mondani kapcsolatban teljesen elfogadhatatlan.
2023. máj. 2. 21:22
 19/27 anonim ***** válasza:
31%
Troll
2023. máj. 2. 21:22
 20/27 anonim ***** válasza:
94%
#19 bárcsak az lenne, de egyes pasikból simán kitelik ilyen.
2023. máj. 2. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!