Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ez?
2 hónapja együtt vagyok egy férfivel, aki a látottak alapján egy érett gondolkozású, normális ember. Elvileg hűséges, tényleg úgy tűnik igazat mond, viszont az utóbbi időben más nők képeit küldözgeti nekem egy olyan szöveggel, hogy "basznám őket". Én kijelentettem, hogy ebben az esetben meg is csalna engem, viszont ő erősen tagadta, arra hivatkozva, hogy mivel velem van együtt, nem feküdni le más nővel, mivel ezzel megbántana engem, illetve engem szeret, nem mást. Több olyan dolgot is tett, mondott az utóbbi időben, aminek köszönhetően megkérdőjelezem hűségét és a szakításon gondolkozom. Szerintetek csak túlreagálom, vagy mégis érdemes lenne a szakítás mellett dönteni?
19/L
5 válaszolónak:
Nyilván nem normális amit csinál, viszont kikértem pár ismerős véleményét is erről, ők pedig arról bizonygattak ez normális dolog, én pedig ezután elkezdtem azon gondolkozni, talán túlreagálom ezt. Viszont már döntöttem, szakítás lesz ennek a vége.
Engem jobban érdekel, miért gondolja bárki, hogy ilyet küldeni a párjának normális.
Na meg kérdező, én azt nem értem, hogy ha neked ott bent valamitől rossz érzésed van, az nem fog elmúlni attól, ha körülötted mindenkinek normális. Csak megtanulod elnyomni, az meg soha nem jó.
Érettnek gondolom magam én is, mégis egy igazi idióta voltam.
Szerintem is szakíts, férfi szemmel.
Sok a hülye, nehéz kiszűrni 😂 :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!