Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "szeretlek" szó mindenre megoldás?
Lehet kissé értetlenül fogok fogalmazni, de iszonyat nagy zűr van bennem, már már fontolóra veszem, hogy normális vagyok-e.
Barátomnak van egy alap szar természete, amiről egész későn sikerült képet alkotnom sajnos. Ilyenkor valamit a fejébe vesz, támad, vádaskodik, én meg csak lesek. Később rákérdezek, azt mondja hogy ő csak azért ilyen velem, mert hogy -szeret- . Na ez a rész az amit totál nem tudok megérteni és kételkedem a józanságomban.
Csak az elmúlt napokból idéznék:
- bárbeszéd egy random dologról, mondom hogy én ezt tuti nem szeretném. Majd egyre hevesebben mondja hogy de, és lezárta egy kuss-al. Itt rányomtam a telefont.
- nem volt elérhető egész vasárnap, pedig dolgoznia kellett volna. Majd este előkerül, hogy bocsi de nem mentem ma be dolgozni, inkább aludtam. Átlátszó.
- tegnapi nap folyamán elvileg nem -úgy- írtam neki vissza. Pult alól pötyögtem gyorsban mivel munkában voltam, de amit kaptam azt nem tettem zsebre. Azzal gyanúsított, hogy biztosan mellé nyúltam és a szeretőmnek címeztem nem neki. Ez volt az utolsó csepp amit eltűrtem.
Ma elővettem hogy beszéljünk, mert itt valami nagyon elsiklott. Szerinte semmi sincs csak beképzelem, ok. Szembesítettem a dolgaival, hogy milyen trágyamód beszélt velem, meg olyanokkal vádolt hogy megcsalom, miközben pont azért túlóráztam, hogy neki adjam majd azt a pénzt, mivel be van csúszva.
Nagy nehezen de meghallgatott, sajnálom így úgy, de ez csak azért van, mert SZERETLEK!
Megmondtam neki hogy ezzel csak elmar, és eléggé megcsappantak az érzéseim is emiatt felé, erre is a válasz az, hogy tuti van valakim, és persze a varázsszó, szeretlek.
Hogy lehet ezt a szót ütőkártyaként felhasználni? Megcsinálja a szart, majd kimondja és azt várja minden happy utána, pedig már a szakítása készülök most már... Minden egyes ilyennel eltávolodtam tőle, viszont hülye is voltam hogy bekajáltam a majd megváltozok szöveget.
MENEKÜLJ!!!!!
Voltam hasonlóban, es ez az egyetlen tanácsom, hogy fuss ahogy csak tudsz, mert ez nemhogy jobb nem lesz, de egyre rosszabb!!
A "szeretlek" meg nala kb ezt jelentheti: Kussoljal, es ülj le a s€ggedre! Ezzel fog meg, hogy ne akarj elmenni.
Lassan másfél éve vagyunk/voltunk együtt, és nem, nincs új pasi sem a képben. Ha lenne is inkább menekülőre fognám egy ilyen után, a hátam közepére sem kívánok se párkapcsolatot vagy kufircot.
Másrészről ő bukott le 2 hónapja, hogy sutyiban beszélget az exével, akit annyira főgonosznak állított be mindig.
Köszönöm az ébresztő jellegű válaszokat, azt eddig is tudtam hogy sérült közegből jött, de reméltem hogy én majd meg tudom neki mutatni milyen is egy rendes párkapcsolat, ahol egyensúly van. Időpazarlás volt, és nem azért hogy adjam a hattyú halálát, de csontra rá is mentem.
" hogy sérült közegből jött, de reméltem hogy én majd meg tudom neki mutatni milyen is egy rendes párkapcsolat, ahol egyensúly van."
Ezt felejtsd el. Ez nem működik. Én nagyon ügyelek arra, hogy érzelmileg és mentálisan stabil emberrel ismerkedjek csak.
12, tudom, én is így gondoltam, hogy segítek rajta, ha szívből szeretem (mert tényleg szerettem), ha mindig meghallgatom, megértem, akkor jobb lesz, akkor sikerül meggyógyulnia, és boldogok lehetünk. Sajnos én szinte a végsőkig elmentem, túl sokáig tűrtem, és reméltem.
Pedig ugyanez volt. Mindenben én vagyok a torz, a sérült lelkű, a gonosz, a hibas, en nem teszek semmit kettőnkért, stb. A beteges féltékenységről nem is beszélve. Akár dolgoztam, akár barátnőztem, akar egyedül voltam az erdőben, vagy később otthon, mindig legalább óránként, ha nem gyakrabban hívott videón hogy mutassam körbe nincs e ott férfi. Igen, a munkahelyen is. Ami amikor az üres vidéki múzeumba voltam beosztva nem is zavart, de amikor egy nagy rendezvényen kellett ott lennem (munkából) akkor sok vita volt, nem hitte el hogy dolgozok, nem pedig valakivel a wcben csinálok valamit.
A vége felé már otthon éjjel (!!) is hívott hogy mutassak körbe.
És már akkor is azt hitte megcsalom, amikor azt álmodta (igen ő álmodta!) hogy én megcsaltam. Mert ő tudta hogy ez nem csak álom volt. Itt már rég menekülni akartam, csak még nem tudtam, nem mertem, mert majdnem ellenem fordította a családom, illetve fenyegetett hogy ha elhagyom, elveszi a gyereket, aki sajnos vagy nem sajnos (mert nagyon szeretem), de tőle van.
Szoval menekülj, ne legyél ilyen hülye mint én voltam, hidd el, nem éri meg :(
11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!