Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beláttam a hibáimat. Hogyan adjam a barátnőm tudtára, hogy képes vagyok változtatni a helyzeten?
Barátnőm egy hónapja szakított velem. Úgy érezte, hogy nem tudunk annyit beszélgetni és olyan témákról, amiről szeretett volna. Visszahúzódó voltam. Túlságosan a munkára koncentráltam. Sokszor azt érezhette, hogy nem ő az első. De ezen kívül mindig próbáltam megadni neki mindent, mindig kedveskedtem neki, biztosítottam és ki is mutattam felé, hogy szeretem.
Szakítás óta nagyon magamba fordultam és nagyon hiányzik. Átértékeltem magamban a dolgokat. Beláttam, hogy miben kellene fejlődnöm. És szeretnék is fejlődni, hogy jobb legyen a kapcsolatunk.
Szerintetek, hogyan mondjam el neki? Nem akarom, hogy azt higgye, hogy csak ígérgetek és mesékkel próbálom visszacsábítani. Biztosítsam a szeretetemről az üzenetemben?
Nők, Ti hogyan fogadnátok ezt? Mi az ami miatt megfontolnátok azt, hogy még változhat a párotok? Mi az amiről nem szívesen olvasnátok vagy sok lenne egy ilyen üzenetbe?
Miért, mit kellene tennem? Felmondanom? Első munkahelyem, ezért talán komolyabban vettem a dolgokat mint kellett volna.
Tudom, hogy butaságot csináltam és beláttam ennek súlyát. Nem akarom veszni hagyni ezt az egészet a saját hülyeségem miatt.
Több időt fordítani rá, de hat egy üzenet ehhez kevés.
Bizonyítani jellene.
Neked NINCS barátnőd, ugyanis ő nagyon helyesen szakított veled.
Kajtathatsz utána - exem is megpróbálta, végül nevetve csaptam rá az ajtót, miután harmadszor is ott tobzódott, hogy megváltozik, stb.
Rettenetesen szánalmas volt, megerősítette, hogy jól tettem, amiért szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!