Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beláttam a hibáimat. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beláttam a hibáimat. Hogyan adjam a barátnőm tudtára, hogy képes vagyok változtatni a helyzeten?

Figyelt kérdés

Barátnőm egy hónapja szakított velem. Úgy érezte, hogy nem tudunk annyit beszélgetni és olyan témákról, amiről szeretett volna. Visszahúzódó voltam. Túlságosan a munkára koncentráltam. Sokszor azt érezhette, hogy nem ő az első. De ezen kívül mindig próbáltam megadni neki mindent, mindig kedveskedtem neki, biztosítottam és ki is mutattam felé, hogy szeretem.

Szakítás óta nagyon magamba fordultam és nagyon hiányzik. Átértékeltem magamban a dolgokat. Beláttam, hogy miben kellene fejlődnöm. És szeretnék is fejlődni, hogy jobb legyen a kapcsolatunk.

Szerintetek, hogyan mondjam el neki? Nem akarom, hogy azt higgye, hogy csak ígérgetek és mesékkel próbálom visszacsábítani. Biztosítsam a szeretetemről az üzenetemben?

Nők, Ti hogyan fogadnátok ezt? Mi az ami miatt megfontolnátok azt, hogy még változhat a párotok? Mi az amiről nem szívesen olvasnátok vagy sok lenne egy ilyen üzenetbe?

2023. febr. 27. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem hinnék benne.
2023. febr. 27. 08:54
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Ha máskor is lesz veled ilyen ,akkor is ugyan így fogsz vele viselkedni ... Semmi értelme,hagyd békén inkább !!!!
2023. febr. 27. 08:58
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Munkád megvan ugyanúgy, üres szavak csak...
2023. febr. 27. 09:31
 4/11 A kérdező kommentje:

Miért, mit kellene tennem? Felmondanom? Első munkahelyem, ezért talán komolyabban vettem a dolgokat mint kellett volna.

Tudom, hogy butaságot csináltam és beláttam ennek súlyát. Nem akarom veszni hagyni ezt az egészet a saját hülyeségem miatt.

2023. febr. 27. 10:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Több időt fordítani rá, de hat egy üzenet ehhez kevés.

Bizonyítani jellene.

2023. febr. 27. 10:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Ígérgetni papucs pózban? Biztos lenyűgözi majd, bizonyos értelemben.
2023. febr. 27. 10:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már szakítások eljutott a dolog, akkor valószínűleg már nagyon súlyos volt a helyzet és jó ideje tartott (hacsak nem egy szíre-szóra sértődő, hisztis liba, de akkor meg miért kepesztenél utána)... én ilyen esetben nem hinnék az ígérgetéseknek. Max. egyszer menj el hozzá, de úgy, hogy előre megbeszéltétek, ne ilyen "meglepetésből ráderőszakolom most magam, még ha neked más terved is volt mára" jelleggel, mondd el, hogy mit érzel, miben fogsz változni, aztán fogadd el a döntését.
2023. febr. 27. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Ő már csak a VOLT barátnőd, kérdező.
2023. febr. 27. 14:42
 9/11 anonim ***** válasza:
25%
Szervezz közös programot és kérdezd meg, van-e kedve elmenni veled. Ha szerencséd van, igent mond. Onnantól kezdve éreztesd vele, hogy ő az első az életedben.
2023. febr. 27. 17:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Neked NINCS barátnőd, ugyanis ő nagyon helyesen szakított veled.

Kajtathatsz utána - exem is megpróbálta, végül nevetve csaptam rá az ajtót, miután harmadszor is ott tobzódott, hogy megváltozik, stb.

Rettenetesen szánalmas volt, megerősítette, hogy jól tettem, amiért szakítottam.

2023. febr. 27. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!