Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha hiányzik a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha hiányzik a párod?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt. Húszon évesek vagyunk. Én egyetemista vagyok, a párom már dolgozik. Nem élünk együtt.

Az a problémám, hogy úgy érzem nekem ő jobban hiányzik, mint fordítva.

Úgy volt, hogy holnap átjön hozzám, aztán én megyek át hozzá csütörtökön. De lemondta, hogy nincs kedve utazni meg sétálni, hiányzom neki, de most így nincs kedve. (40 perc vonat és 30 perc séta az út)

És úgy érzem, kell hogy legyen bennem annyi tartás, hogy ne vágjam rá, hogy akkor átmegyek én, ha nem hív át 😅

A legutobb mikor hasonlót éreztem elmondtam neki, és lelkiismeret furdalása lett. Jött is 3 napon át minden nap munka után hozzám..

Egyébként csütörtökön ünnepeljük a névnapját amiatt is megyek át.

Nem is tudom lesz értelme a kérdésnek vagy csak hiszti xdd de remélem a véleményetek megnyugtat.

Nálatok is szokott hasonló helyzet lenni? Mit szoktatok tenni, hogy reagáltok.

2023. máj. 2. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Hát ha nem tidok átmenni egymáshoz, akkor marad a camszex, vagy csak sima maszturbálás. Nincs abban semmi rossh.
2023. máj. 2. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Hát praktikusabb lenne neki közelebb egy nö.
2023. máj. 2. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk 45 perc vonat es 30 perc seta volt. Mindig jott, de ha neha nem jott volna, mert faradt lett volna/keson tudott volna indulni, akkor megertettem volna.

Mi is 9 honapja vagyunk egyutt, decemberben ide koltozott, igy mindennap ingazik, de cserebe lett egy biciklije. Nalatok az osszekoltozes nem opcio ott, ahol valamelyikotoknek albija van?

2023. máj. 2. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez csak egyszer-egyszer van, akkor simán lehet hogy tényleg csak fáradt.

Ha sokszor, és egyre sűrűbben, az viszont rossz jel.

2023. máj. 2. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is azon a véleményen vagyok, mint a 4-es és persze nem mindegy, hogyha veled van, akkor örül-e annak, hogy együtt lehettek, ott van-e lélekben, mert hogyha a telót nyomja, vagy nincs miről beszélni az bizony nem jó jel a kapcsolatra nézve egyáltalán.
2023. máj. 2. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én beleszerettem egyszer valakibe akihez 3 repülőút kellett 2 átszállással:D

Ha "csak" ennyi lett volna, futottam volna kb.

Ha nem tesz bele ugyanennyi energiát, mint te az jogosan eshet rosszul.

Azt kell felmérni, hogy ez valóban így van-e vagy csak rád tört a hiszti. Meg általában megfigyelni, hogy ki mennyit tesz a kapcsolatba, nem csak időt.

2023. máj. 2. 19:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogató válaszokat, aranyosak vagytok ^^ Minden okés, végül átjöttem én. Ami jobb ötlet volt, mert ugy is tanulnom kell, szóval így legalább addig eltudja magát foglani a számítógépén.
2023. máj. 4. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk eléggé gyerekes gondolkozás, ha ő nem jön, én nem megyek, mert "egy nőben legyen tartás".

Ezt minden normális férfi úgy értelmezi, hogy "nem vagyok neki fontos".

2023. máj. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!