Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a párkapcsolatot?
A következők zavarnak:
A páromnak sok tartozasa van, így 2 hét utan már nincs a fizetéseből semmennyi és én tartom el. De nem akarom, mert sosem tanulja meg, hogyan kell sporolni és csak tőlem veszi el azoktól a pénz amikre én száni szeretném...
Megjegyzéseket tesz arra, h legyen s*x, de tudja h en sosem kivánom kb, mert unalmas és nem tudja normalisan csinalni. Pedig már nagyon sokszor átbeszéltem vele.
Szoval konkretan kihasznál, de kezelni akarom, nem elhagyni

"Meg mindig arra tesz célozgatást,h én sz*pjam le, mert epp pl pucér.vagy én vagyok az es h most elegitsem ki, mert h az én hibámból áll."
Ez már erősen lelki zsarolós és testi erőszak.
Te oké, hogy változtatni szeretnél, de ő? A másikat soha az életbe nem fogod tudni megváltoztatni. Ő alapból ilyen beállítottságú jó eséllyel, amihez Te még biztosítod is a kényelmet.
Kérlek, hogy mérlegeld a dolgokat, ne az időd pazarold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!