Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezeljem ezt a párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem ezt a párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

A következők zavarnak:

A páromnak sok tartozasa van, így 2 hét utan már nincs a fizetéseből semmennyi és én tartom el. De nem akarom, mert sosem tanulja meg, hogyan kell sporolni és csak tőlem veszi el azoktól a pénz amikre én száni szeretném...

Megjegyzéseket tesz arra, h legyen s*x, de tudja h en sosem kivánom kb, mert unalmas és nem tudja normalisan csinalni. Pedig már nagyon sokszor átbeszéltem vele.

Szoval konkretan kihasznál, de kezelni akarom, nem elhagyni

2023. máj. 2. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Így van, fenéken is billent, mert nem lesz belőled haszon, ezért kéne neked pontot tenni a végére.
2023. máj. 2. 18:21
 12/12 anonim ***** válasza:

"Meg mindig arra tesz célozgatást,h én sz*pjam le, mert epp pl pucér.vagy én vagyok az es h most elegitsem ki, mert h az én hibámból áll."

Ez már erősen lelki zsarolós és testi erőszak.

Te oké, hogy változtatni szeretnél, de ő? A másikat soha az életbe nem fogod tudni megváltoztatni. Ő alapból ilyen beállítottságú jó eséllyel, amihez Te még biztosítod is a kényelmet.

Kérlek, hogy mérlegeld a dolgokat, ne az időd pazarold.

2023. máj. 2. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!