Hogyan kezeljem hogy a legjobb barátnőm ráhajtott a pasimra?
Mostanában egyre jobban észreveszem hogy ha találkozunk akár csak hármasban vagy csoportosan folyton körülötte ugrál. Ez azért is furcsa mert mikor elkezdtünk járni nem támogatta a kapcsolatot. Azt mondta hogy nem szimpatikus neki a srác. A barátom a napokban már mondta is nekem hogy már neki kínos amit a lány csinál. Folyton vihog meg ő ül mellé de ha nem is mellé akkor a közelébe, ezenkívül olyan dogokat mond mintha flörtölni akarna vele, mondjuk hogy milyen cuki. Eddig próbáltam eltűrni, de már nagyon zavar. Nem tudom hogy akkor most szépen mondjam meg neki vagy inkább durvábban (nem letámadva) adjam tudtára hogy mit gondolok. Egyszer már próbáltam körbe írnia dolgot egy másik példával de nem esett le neki.
Előre is köszönöm a válaszokat?
18L
Az ilyet nem nevezném barátnőnek.
Ha legközelebb ezt csinálja, állj elé, és mondd, hogy gusztustalan, amit művel.
Én nem durvulnék, meg nem célozgatnék.
Egyszerűen megmondanám, hogy figyeljen kicsit oda, mert elég ciki, meg félreérthető, amit csinál.
Egyébként ha barátnők vagytok, akkor lehet, hogy tényleg csak félreértés és nem akar tőle semmit, csak van, aki ilyen közvetlenebb típus.
Barátodnak kéne igazából lépnie és mondani,hogy hé kislány gáz amit csinálsz állj le.
Legalábbis ha a pasim haverja nyomulna rám, én biztos leállítanám,hogy vegye észre magát. Elég ha félre hívja és elmondja neki,nem kell mindenki előtt leoltania.
Ha ez nem használ akkor pedig beszélj vele te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!