Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan kezeljem hogy a legjobb...

Hogyan kezeljem hogy a legjobb barátnőm ráhajtott a pasimra?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre jobban észreveszem hogy ha találkozunk akár csak hármasban vagy csoportosan folyton körülötte ugrál. Ez azért is furcsa mert mikor elkezdtünk járni nem támogatta a kapcsolatot. Azt mondta hogy nem szimpatikus neki a srác. A barátom a napokban már mondta is nekem hogy már neki kínos amit a lány csinál. Folyton vihog meg ő ül mellé de ha nem is mellé akkor a közelébe, ezenkívül olyan dogokat mond mintha flörtölni akarna vele, mondjuk hogy milyen cuki. Eddig próbáltam eltűrni, de már nagyon zavar. Nem tudom hogy akkor most szépen mondjam meg neki vagy inkább durvábban (nem letámadva) adjam tudtára hogy mit gondolok. Egyszer már próbáltam körbe írnia dolgot egy másik példával de nem esett le neki.

Előre is köszönöm a válaszokat?

18L

2018. júl. 26. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet nem nevezném barátnőnek.

Ha legközelebb ezt csinálja, állj elé, és mondd, hogy gusztustalan, amit művel.

2018. júl. 26. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem durvulnék, meg nem célozgatnék.

Egyszerűen megmondanám, hogy figyeljen kicsit oda, mert elég ciki, meg félreérthető, amit csinál.

Egyébként ha barátnők vagytok, akkor lehet, hogy tényleg csak félreértés és nem akar tőle semmit, csak van, aki ilyen közvetlenebb típus.

2018. júl. 26. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, milyenek lehetnek a kevésbé jó barátnőid... Én biztos elkerülném a jövőben, hogy ők ketten egy időben egy helyen legyenek.
2018. júl. 26. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is neked nincs legjobb barátnőd. Másodszor pedig ne te szembesítsd a dologgal mert akkor te leszel a feltéken, kuva. A barátod állítsa le a lányt.
2018. júl. 26. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Barátodnak kéne igazából lépnie és mondani,hogy hé kislány gáz amit csinálsz állj le.

Legalábbis ha a pasim haverja nyomulna rám, én biztos leállítanám,hogy vegye észre magát. Elég ha félre hívja és elmondja neki,nem kell mindenki előtt leoltania.

Ha ez nem használ akkor pedig beszélj vele te.

2018. júl. 28. 17:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Tegnap elmentünk pizzázni egy nagyobb csapattal és megtörtént a határvonal átlépése mikor leült a barátom mellé majd később átkarolta a vállát és elkezdte kihangsúlyozni hogy milyen szuper ember és milyen jóképű. Az egész társaság csak bámult én nálunk meg elszakadt a cérna. A barátom fogta a kezét és visszatette a lány ölébe majd konkrétan közölte vele hogy köztük soha semmi nem fog történni. Erre természetesen a barátnőm megsértődött és elment de előtte azt mondta nekem hogy honnan tudom hogy már nem történt-e valami.
2018. júl. 28. 18:21
 7/7 anonim válasza:
Elnézést, de a barátnőd egy undorító féreg.
2018. júl. 29. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!