Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Barátnőm nem érti meg, hogy nem bírok ennyit enni. A mai kaptam egy jó nagy adag "meglepi" reggelit, majd délelőtt nekiállt sütit sütni, amikor is hozott egy kanál nutellát nekem, mert hogy az mennyire finom. Ő kb semmit nem reggelizett, ezért korai ebéd, rendeltünk. Megettem nagy nehezen a részem, majd ideadta az övét amit félbehagyott. Természetesen meg kellett ennem, mert ez újramelegítve már nem jó és sajnálja kidobni. Majd hozta az általa sütött muffint, hogy csak kóstoljam meg, ha már dolgozott vele. Egyet pedig nem ehetek, mert akkor biztos nem ízlik.. Eközben persze törődésből hozza nekem napközben a cukros üdítőket.

Kb minden napom így telik karácsony óta, és egyre rosszabb. Nap végére szó szerint kidurranok. Nem értem miért csinálja ezt. Vékony, heti 4-5x sportol, vigyáz az alakjára, tudhatná mennyire egészségtelen ez. Persze ő nem eszik sütit, mert vigyáz az alakjára, de amikor én mondom ugyanezt akkor az a válasz, hogy nekem nem kell.

Normális ez a túltörődés?

2023. máj. 2. 13:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

" 14 kilót híztam december óta, főleg a hasam nagyon látványos. Azt mondta, hogy egy férfinak kell egy kis pocak.."

Na itt buktál meg. Probalod kihozni azt , hogy a kover ferfiakat szeretik a nok.. a kis pocak az nem 100+ kilo háj..

2023. máj. 2. 15:21
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kedves akar lenni.
2023. máj. 3. 06:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha lenne pasim én is szívesen kényeztetném finom kajàkkal. Nem zavarna a nagy pocak sem.
2023. máj. 3. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!