Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Barátnőm nem érti meg, hogy nem bírok ennyit enni. A mai kaptam egy jó nagy adag "meglepi" reggelit, majd délelőtt nekiállt sütit sütni, amikor is hozott egy kanál nutellát nekem, mert hogy az mennyire finom. Ő kb semmit nem reggelizett, ezért korai ebéd, rendeltünk. Megettem nagy nehezen a részem, majd ideadta az övét amit félbehagyott. Természetesen meg kellett ennem, mert ez újramelegítve már nem jó és sajnálja kidobni. Majd hozta az általa sütött muffint, hogy csak kóstoljam meg, ha már dolgozott vele. Egyet pedig nem ehetek, mert akkor biztos nem ízlik.. Eközben persze törődésből hozza nekem napközben a cukros üdítőket.

Kb minden napom így telik karácsony óta, és egyre rosszabb. Nap végére szó szerint kidurranok. Nem értem miért csinálja ezt. Vékony, heti 4-5x sportol, vigyáz az alakjára, tudhatná mennyire egészségtelen ez. Persze ő nem eszik sütit, mert vigyáz az alakjára, de amikor én mondom ugyanezt akkor az a válasz, hogy nekem nem kell.

Normális ez a túltörődés?

2023. máj. 2. 13:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem ti is betegek vagytok hogy ebből arra következtettek hogy biztos fel akarja hízlalni hogy ne kelljen másnak..

Mintha amúgy is kötelező lenne mindent megenni.

De szerintem inkább ez a kérdezőnek lehet inkább már valami mániája. 🙄

2023. máj. 2. 14:08
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
11-nem biztos, hogy azért, hogy ne kelljen másnak. Lehet, hogy neki tényleg tetszik a kövérebb testalkat. De a lényeg, hogy kontrollt akar gyakorolni felette. Az biztos, hogy a kérdezőnél van a hiba másik 50%-a, hiszen egy felnőtt embernek tudnia kell nemet mondani.
2023. máj. 2. 14:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
De ha neki a kövérebb alkat tetszik, akkor miért nem kövér pasival jött alapból össze? A párját szeresse olyannak, amilyen, ne akarja megváltoztatni. Főleg ne negatív irányba.
2023. máj. 2. 14:19
 14/23 anonim ***** válasza:
56%

De egy felnőtt embert hogy lehetne már erre kényszeríteni? Sehogy, ez egy hülyeség.

Nem vagyok éhes, nem esik jól, nem eszem meg és ennyi az egész. De szerintem ez a kérdés csak egy kitaláció..

2023. máj. 2. 14:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kényszeríti,manipulálja, pont ez a lényeg. Itt egy akaratgyenge pasi van, aki konfliktuskerülésből inkább felhízik 100 kilóra, csak ne kelljen ellenkezni.
2023. máj. 2. 14:24
 16/23 anonim ***** válasza:
Elég beteg egy pàr, szànalmas....
2023. máj. 2. 14:36
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ő spotol,és vigyáz mennyit eszik,ő a saját vágyait próbálja rajtad kiélni. Pl de ennék egy muffint,de ha én nem ehetem meg,majd a páromat megetetem vele stb,stb...

Amire ő vágyik,és úgy gondolja hogy neki jól esne,azt veled eteti meg.

2023. máj. 2. 14:36
 18/23 anonim ***** válasza:
Tuti feeder a lány. Red flag, menekülj.
2023. máj. 2. 15:07
 19/23 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem kell ebbe azt belelátni hogy fétise lenne. Inkább csak kényszeresen gondoskodó típus, ami nyilván így ebben a formában nem egészséges. Azt hiszi, ettől fog jól működni a kapcsolat.
2023. máj. 2. 15:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Itt játszmában vannak, mindketten hibásak, nyilván.
2023. máj. 2. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!