Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen közömbösek,unottak a fiatal férjek,apukák?
Ebben a három napban volt alkalmam sétálgatni parkokban,játszóterek mellett és láthattam,hogy sok fiatal családot.
A közös nagy részében az volt nekik,hogy az apukák,férjek,akik nagyjából 24-30 közöttiek voltak,maximálisan letojták a családot.
Nézegették a telefont,nézegettek mindenfelé,csukott szemmel napoztak.De nem nagyon szóltak akkor sem,ha a párjuk beszélt, nem néztek oda,ha a gyerek szólt vagy hívta őket.Nem egynél az jött le,hogy a saját gyereke sírása,vagy kérdezősködése idegesíti.
Nem értem,hogy ezt a pár napot sem bírják ki a családjukkal? Ennyire nem fontos nekik? Mintha csak testben lettek volna ott.Akkor is,ha anyuka nem volt ott,csak ő és a gyerek,vagy gyerekek.
Sajnáltam a gyerekeket, akik semmi figyelmet nem kapnak.
Összesen ha négy-öt apuka játszott,vagy foglalkozott a gyerkőccel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!