Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen közömbösek,unottak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen közömbösek,unottak a fiatal férjek,apukák?

Figyelt kérdés

Ebben a három napban volt alkalmam sétálgatni parkokban,játszóterek mellett és láthattam,hogy sok fiatal családot.

A közös nagy részében az volt nekik,hogy az apukák,férjek,akik nagyjából 24-30 közöttiek voltak,maximálisan letojták a családot.

Nézegették a telefont,nézegettek mindenfelé,csukott szemmel napoztak.De nem nagyon szóltak akkor sem,ha a párjuk beszélt, nem néztek oda,ha a gyerek szólt vagy hívta őket.Nem egynél az jött le,hogy a saját gyereke sírása,vagy kérdezősködése idegesíti.

Nem értem,hogy ezt a pár napot sem bírják ki a családjukkal? Ennyire nem fontos nekik? Mintha csak testben lettek volna ott.Akkor is,ha anyuka nem volt ott,csak ő és a gyerek,vagy gyerekek.

Sajnáltam a gyerekeket, akik semmi figyelmet nem kapnak.

Összesen ha négy-öt apuka játszott,vagy foglalkozott a gyerkőccel.

2023. máj. 1. 17:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
70%
Mert nem akartak gyereket?
2023. máj. 1. 18:00
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
Biztos van ilyen is, meg egy csomo unott anyuka is. A kornyezetemben az apukak aktivan jiveszik a reszuket a gyereknevelesbol, nem erdektelenek.
2023. máj. 1. 18:01
 3/23 anonim ***** válasza:
65%
Hát ja, a legtöbb apuka ilyen. Csak azért akarnak gyereket, hogy legyen, amúgy magasról leszarják.
2023. máj. 1. 18:01
 4/23 anonim ***** válasza:
65%
Ennyiből nem általánosítanék. Az én párom is fiatal apuka, de aktívan játszik a gyerekeivel, sosem ült a padon egyikünk sem.
2023. máj. 1. 18:14
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Van sok ilyen apuka, de azért ne felejtsd el, hogy ilyenkor egy kis szeletet látsz másnak az életéből! Nem tudhatod, hogy ez nála általános, vagy esetleg csak az adott nap rosszkedvű, unott, fáradt. Én anyukaként is voltam már ilyen játszótéren, mert mondjuk ezer probléma, aznap még rám váró feladat járt a fejemben, vagy épp a gyerek a játszótér előtt az egész napot végighisztizte, máskor meg kacarásztam, csúszdáztam, mászókáztam a gyerekkel. Szóval, vkit egyszer látsz nem kirobbanó formában, egykedvűen, merész következtetés azt levonni, hogy biztos máskor is szarik a gyerekére, családjára.
2023. máj. 1. 18:25
 6/23 anonim ***** válasza:
82%
Ennyiből nem lehet általánosítani. Biztosan van ilyen is amit írsz, de hálistennek nagyon sokszor látom az ellenkezőjét. Babakocsit toló, játszótéren bohóckodó apukák, szóval akiken látszik hogy élvezik a gyerekkel töltött időt. Remélem, ilyenekből van több.
2023. máj. 1. 18:28
 7/23 anonim ***** válasza:
57%
Mert akartak gyereket, de csak a születés után jöttek rá, hogy mit vállaltak.
2023. máj. 1. 19:22
 8/23 anonim ***** válasza:
84%
Hát én hallottam már olyan sztorikat, hogy az apuka nem tudta a gyerekei születési dátumát, óvodai jelét, nem ismerte a barátait vagy nem tudta a nevüket stb. Ilyennek szerintem nagyon nem szabadna megtörténnie, és azt külön szomorúnak tartom, amikor valahol ez a poén tárgya, meg amikor el van bagatelizálva, hogy "hát a férfiak már csak ilyenek".
2023. máj. 1. 19:42
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is sok ilyet látok, totál kiégett, unott/unalmas pasik merednek üresen maguk elé, miközben körülöttük rohangásznak a teljesen neveletlen kölykeik. Én ráadásul zöldövezetben lakom, az összes szomszédomnak kisebb (ovis-bölcsis) gyereke van, mindegyik csávóról süt a teljes érdektelenség és megbánás. Gőzöm sincs ezeknek minek kellett gyerek, nem lett volna-e elég egy macska.
2023. máj. 1. 20:42
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a környezetemben kimondottan unott vagy érdektelen apákat nemigen ismerek - viszont ami NAGYON jellemző: apa alig van képben a gyerek dolgaival, alapértelmezett, hogy csak anya tudja és intézi az összes orvosi időpontot, ruhavásárlást, ünnepet, fogadóórát és szülőit, házi feladatot, gyerek programjait, stb. De ezt így terhességtől egyetemig végig. Szerintem sok párnál a baba első pár évében, amíg a nő gyesen van, annyira rögzül, hogy az egész az ő reszortja, hogy ezt később sem tudja megváltoztatni, hiába dolgozik már ő is.
2023. máj. 1. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!