Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem engedi, és miért mennek rá kapcsolatok?
21-es:
Igen. Mi meg szoktunk beszélni szexuális dolgokat és hidd el, ha én merek beszélni az én fétiseimről akkor ők is.
Igen, simán beszélünk ilyenekről is, ha úgy adódik. Tavaly például az egyik csajos estén szóbajöttek a pasik, több barátnőnk is randizgatott akkoriban és kilyukadtunk a különböző fétiseknél, hogy manapság már némelyek betegebbnél-betegebb dolgokat találnak ki. Na amikor a lábfétisre került a sor egyöntetűen mindenki bizarrként és taszítóként jellemezte, plusz egyben kizáró oknak tartotta.
Amúgy még mindig nem értem a hiszti okát, ha van elvileg egy rakat nő, akinek ez belefér, akkor miért nem őket hajkurászod, ahelyett hogy azon hőbörögsz, hogy a nagy többségnek ez miért nem elfogadható kategória??
És sokan csodálkoznak, hogy miképp tud megélni ennyi prostituált, még olyanok is, akiket amúgy bottal sem...
És mi a helyzet a PATTANÁS NYOMKODÁSSAL? SOK nőt ismerek, aki imádja nyomkodni a pasija pattanásait, keléseit. Sőt, én konkrétan tudok lányt, aki megkérte a barátnőjét, hogy kinyomkodhassa a pasija hátán lévő ragyákat. NEM VICC!
"Amúgy érdekes, a pasi nyelje be, és fogadja el, hogy nem kap talpacskát, de ha azt mondja, hogy nem nyal, mert ott van genny, vér, folyás,..., na akkor a pasi kuka?"
Mi a francért akarod erőltetni a nyomorult fétised másokra? Nekem van a tiednél sokkal gusztustalanabb fétisem, de eszem ágában nincs másokat zaklatni vele, és egyúttal még szavakkal bántani, gusztustalannak nyilvánítani a férfiakat ezzel együtt.
Genny? Milyen genny, te idióta? Mit keresne ott genny?
Vér? Soha nem kértem senkit, hogy akkor nyaljon, amikor menstruálok.
Akinek meg egészséges nő alap, természetes folyása undorít, az keressen férfiakat inkább, a nő nem neki való. :)
Te rosszabb vagy, mint egy hisztis kislány.
Kit érdekel, hogy ki mit akar nyomkodni meg szopogatni? Totálisan fölösleges párhuzamot vonni lábfétis meg orál szex/pattanás nyomkodás és társai között, nem oszt, nem szoroz. Attól még, hogy XY lány szeret pattanásokat nyomkodni, ugyanúgy undorítónak fogjuk találni a lábfétist. Ezen nem fog változtatni az, hogy "de bezzeg"-elsz. Ne akard másokra erőltetni a nyamvadt fétised, ennyi.
Ha a labfetisre megy ra a kapcsolatom, akkor az a jóisten jele volt, hogy sosem illettunk össze.
Amúgy meg számomra kiábrándító emberileg/lelkileg/spirituálisan/szexuálisan/mindenhogy, ha valaki a lábujjaimat akarja szopogatni, ez van, nem hiszen hogy magyarázkodnom kéne miatta😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!