Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok nő miért nem engedi, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért nem engedi, és miért mennek rá kapcsolatok?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/shorts/nCkYUFJA7Nk

Igen, a lábfétis.

2023. ápr. 29. 20:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%
10-es: ne fáradj, nem nézzük meg. Már a leírásba lévőt se néztük meg.
2023. ápr. 29. 20:47
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egyet értek a #3al. Mert nem, és kész. Engem nem vonz, irritálna, ha a lábam csesztetné valaki, taszító az egész. Ott a határ, hogy nem érhet senki hozzá, semmi nem fér bele abból, amit felsoroltál. Egyszerűen fel kell fogni, hogy a saját vágyainiat nem lehet egymásra erőltetni, olyat kell találni, aki szívesen partner benne. Ezzel az erővel mindenre meg lehetne kérdezni, hogy de miért nem. Miért nem engedi valaki az anált, mélytorkot, párcserét, akármit. Mert nem, és ezt értelmes embernek nem kell ragozni.
2023. ápr. 29. 20:48
 13/32 A kérdező kommentje:
12. NA! Azért a párcsere, meg az anal az más!!! De egy lábujj szopogatás, vagy mint volt itt egy másik ilyen kérdés is már a minap a FÜLBE nyalás/puszi az azért más, azok csak kedvességek. Ja, és a puncid? Azt nyalja a pasi, kötelezően, ugye? >:)
2023. ápr. 29. 21:06
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

"azok csak kedvességek"

NEKED maximum. Nekem ez olyan messze áll a kedvességtől, mint ide Kína. Számomra a lábujj szopogatás abszolút a gusztustalan kategória és a büdös életben nem engedném, bár össze sem jönnék olyan pasival, akit ezek izgatnak. Keress olyat, aki vevő erre és ne máson kérd már számon, hogy miért nem szeretik azt, amit te!

2023. ápr. 29. 21:21
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

"Azt nyalja a pasi, kötelezően, ugye? >:)"

Nem kell, hogy kötelezően nyaljon. Van ezer másik pasi aki szívesen teszi.

2023. ápr. 29. 21:24
 16/32 A kérdező kommentje:

15. És 1000 másik nő, akinek belefér a lábfétis.

Amúgy érdekes, a pasi nyelje be, és fogadja el, hogy nem kap talpacskát, de ha azt mondja, hogy nem nyal, mert ott van genny, vér, folyás,..., na akkor a pasi kuka? Értem, kettős mérce a nőktől.

2023. ápr. 29. 21:29
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

16-os:

1000 másik? Akkor miért azokról írtál ki kérdést akik meg nem?

2023. ápr. 29. 21:34
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor menjél ahhoz az állítólagos "1000 másik nőhöz" (bár én eddig egyetlen egy nőtől nem hallottam volna, hogy szeretné a lábfétist, de hajrá), akiknek belefér és hagyd békén azokat, akiket ez taszít. Mi olyan nehéz ebben? Mit hisztériázol itt azon, hogy sokaknak ez kizáró ok?

Az orális szexet meg nevetséges összehasonlítani a fétisekkel. A többségnek az orális szex hozzátartozik a szexhez, mint előjáték, de ezt sem kötelező ám csinálni. A szex a kölcsönös!! élvezetről szól, nem lehet senkire, semmit ráerőltetni. Ezt komolyan magyarázni kell felnőtt embereknek?

2023. ápr. 29. 21:37
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

18-as: én is gondolkodtam hogy érvelek ezzel, de szerintem nem tudja a kérdező felfogni, hogy miben másabb egy nyalás mint a lábujj szopogatás.

Úgyhogy szerintem nem fáradjunk. De egyébként az én környezetembe sincs egy nő se aki az említett ezerbe tartozna.

2023. ápr. 29. 21:41
 20/32 anonim ***** válasza:
91%

Na most akkor ha van másik 1000 nő, hol a probléma?

Amúgy nem tudom, mit nem lehet azon érteni, hogy ez nem vonzó a többségnek, sőt. Szerintem ugyanannyi pasi nem akarja, hogy a csaja szopogassa a lábujját, mint fordítva. Ez van, a fétisek már csak olyanok, hogy szűk körnek jönnek be, ezt el kell fogadni.

2023. ápr. 29. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!