Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek nem oké, ha a párjának nem 8-16:30-ig melója van?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%

Nem áll meg az élet, csak mert hétvége van.

Szellemi dolgozókon kívül is vannak emberek.

2023. ápr. 28. 20:50
 12/18 ildibrexy ***** válasza:
50%
Oké de ha gyerek is lesz akkor hogy oldjátok meg az ovi után hol legyen a gyerek???
2023. ápr. 28. 22:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12 Volt egy ismerosom meg regebben, ok a felesegevel valtott muszakban dolgoztak… Marmint amikor az egyik reggel dolgozott, akkor a masik delutan. Igy valaki mindig otthon volt a gyerekkel. Haaaaat, nem elnek igy.
2023. ápr. 28. 22:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én beosztásom tud igazodni a férjeméhez.És vannak nagyszülök.Vagy keresek valakit,aki vigyáz rám.
2023. ápr. 28. 23:01
 15/18 anonim ***** válasza:
23%
Pedig sztm nem rossz a valtott műszak se...hosszú kapcsolat titka 😆
2023. ápr. 28. 23:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálunk én dolgozom össze-vissza. Olyan a munkám, amivel óránként 5000 ft-ot keresek, szóval egy 12 órás munkát nem szívesen mondok le igazából. Nehéz megtalálni a középutat, hogy legyen elég pénz is, de azért együtt is legyen a család. A férjem kötetlenebb munkaidőben dolgozik, így többet van a gyerekekkel. Az elején zavarta, hogy esténkènt és hétvégén is ritkán vagyok itthon, de az tetszik neki, hogy nem kell tolnia belém a lóvét, mint általában a nőkbe.
2023. ápr. 29. 10:26
 17/18 anonim ***** válasza:
32%
Nem oké? Mi legyen benne nem oké? Napi 8 óra munkaidő, teljsen normális. Mi anno a párommal vendéglátósként ismerkedtunk meg. Na ott 13-14 órákat kellett dolgozni, 0 időt tudtunk együtt tölteni munkanapokon. Max este 10 után... Azóta már polgári munkát végzünk mind a ketten, teljesen rendben van ez a munkaidő. Meg kell becsülni az együtt töltött időt.
2023. ápr. 29. 11:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja lehet nem láttam a nem et a mondatban
2023. ápr. 29. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!