Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki miért, és milyen gyakoriság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért, és milyen gyakorisággal szokott hazudni a párjának?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Miért kellene?
2023. febr. 18. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokásom, nem csak neki, de másnak sem.
2023. febr. 18. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha, utálom a hazug embereket.
2023. febr. 18. 22:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Naponta
2023. febr. 18. 23:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán, akkoris csak ilyen kicsiségekben, hogy igen kivittem a szemetet meg stb.
2023. febr. 19. 00:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem szoktam hazudni neki. Az őszinteség alap dolog egy kapcsolatban.
2023. febr. 19. 00:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja,hogy nem szokott hazudni,már ezzel is hazudik.

Legyél csak őszinte,megutálnak a kollégák,családtagok,párod,mindenki. Van egy nő munkatársam,így járt szóról szóra.Őszinte volt,most semmi emberi kapcsolata nincs.

2023. febr. 19. 06:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Amikor még iskolába jártam, néha azt mondtam neki, hogy épp tanulok, mert nem hitte el, hogy kevés tanulással is jó jegyeket tudok szerezni. A nyaggatást meg nem szeretem.

Egyszer szégyelltem, hogy azért kell hazajönnöm a munkából, mert elfelejtettem kikapcsolni a kávéfőzőt (ne kérdezd, miért), ezért azt mondtam neki, hogy fontos papírokért küldtek haza. De aztán amikor megláttam őt, bűntudatom lett, és elmondtam az igazat.

Nem tudok bűntudat nélkül hazudni, ezért ha ritkán elő is fordul, be szoktam neki vallani. A tanulásos dologról is tud.

Meg aztán ugye van a tipikus női füllentés: Mi a baj? Málé szájjal: Semmi.

😂

Szóval nem mondom, hogy teljesen ártatlan vagyok, de alapjaiban véve őszinte embernek gondolom magam. Főleg a párommal szemben.

2023. febr. 19. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!