Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki miért, és milyen gyakorisággal szokott hazudni a párjának?
Aki azt mondja,hogy nem szokott hazudni,már ezzel is hazudik.
Legyél csak őszinte,megutálnak a kollégák,családtagok,párod,mindenki. Van egy nő munkatársam,így járt szóról szóra.Őszinte volt,most semmi emberi kapcsolata nincs.
Amikor még iskolába jártam, néha azt mondtam neki, hogy épp tanulok, mert nem hitte el, hogy kevés tanulással is jó jegyeket tudok szerezni. A nyaggatást meg nem szeretem.
Egyszer szégyelltem, hogy azért kell hazajönnöm a munkából, mert elfelejtettem kikapcsolni a kávéfőzőt (ne kérdezd, miért), ezért azt mondtam neki, hogy fontos papírokért küldtek haza. De aztán amikor megláttam őt, bűntudatom lett, és elmondtam az igazat.
Nem tudok bűntudat nélkül hazudni, ezért ha ritkán elő is fordul, be szoktam neki vallani. A tanulásos dologról is tud.
Meg aztán ugye van a tipikus női füllentés: Mi a baj? Málé szájjal: Semmi.
😂
Szóval nem mondom, hogy teljesen ártatlan vagyok, de alapjaiban véve őszinte embernek gondolom magam. Főleg a párommal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!