Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek nem oké, ha a párjának nem 8-16:30-ig melója van?

Ennyire nem vagyok szigoru, de legyenek kozos delutanjaink, esteink, hetvegen, unnepnapokon ne dolgozzon, csak ha vallalkozo.
Nem a valtozo muszakkal van a baj, hanem ha valaki a ceg csicskaja es nem tud nemet mondani a plusz orakra.

Volt. 2nap munka 3 nap szünet, valahogy igy dolgozik. Addig nem volt gond, amig én is rugalmasban voltam, home office ban meg ilyesmi.
Gond akkor lett belőle mikor elkezdtem 8-17 ig dolgozni.
A szabadnapjain eleinte olvasgatott, play stationra ruházott be. Aztán elmászkált unalmában hozzám vagy haverokhoz. Aztán szerintem horogra is akadhatott valaki vagy valakik mert se híre se hamva.
Ezt az elotte levő meg az előtte levő is detto ugyanigy játszotta el.
Az előtte levő barátom online dolgozik bárhonnan. Eleinte ugye a lamour meg minden ami kell. Egy idő mulva már nem caak online solgozott, hanem online csetelgetett is. Abbol meg jött a többi.
Az az élőtt levő pasim pedig szabadúszó volt. Vele se volt semmi gond amig vele linkesgettem de ott is elkezdtem 8-17 ig dolgozni. Hát unalmában ő is beújított mást.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!