Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen oka lehet annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen oka lehet annak, hogy egy férfi (44 éves) évek óta rejtegeti, hogy párkapcsolatban él?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, aki több, mint 5 éve a cégnél van és soha egy szóval sem említette, hogy lenne valakije. Köztudottan szingli. A kaját úgy rendeli, mert sosincs neki. Bármilyen céges programon szívesen részt vesz akár hétvégén és ünnepnapon is. Egyszer nem mondja, hogy nem ér rá, vagy más programja van. Bevallása szerint egyedül él és egyedül jár kirándulni. Aztán én egyszer csak gondoltam magamban, milyen kedves ez a kolléga, elhívom valahova. El is hívtam, randiztunk, megölelt, megcsókolt, minden úgy ment, mint ahogy kell, MAJD egyszer csak bevallotta, hogy neki évek óta barátnője van, akivel együtt is élnek. Csak éppen erről a cégnél egy árva szót nem szól. És állítólag szex már nincs köztük. Na szerintetek ez miért van?
2023. ápr. 24. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Hazudik talán.
2023. ápr. 24. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Szexkapcsikat keres
2023. ápr. 24. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
félre akar dugni vagy úgy gondolja hogy senkinek semmi köze hozzá
2023. ápr. 24. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Együtt élnek, nincs szex, szóval olyan, mintha nem is lenne, nem akart róla beszélni.
2023. ápr. 24. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Hát ez fura. Esetleg a csajtól megkérdezheted ő hogy látja, járnak vagy nem járnak, miért laknak együtt, ki mit akar a másiktól még ha akar. Mert a pasi azt mond amit csak akar.
2023. ápr. 24. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

Ha nem irja ki nagy betűkkel hogy párom van akkor már rejtegeti?

Én csomó emberről nem tudom melóba van e párja. Nem is érdekel.

2023. ápr. 25. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!