Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány és 22 éves férfi kapcsolata?
Nem vagy az apja, úgyhogy ne szólj semmit.
Tudom tetszik a lány, de nem kellesz neki, ha van eszed, akkor nem baratkozol vele többet. Ismerkedj másokkal, jobban jársz. Ez a lány hibás egyszerűen, nincs önbecsülése, se tartása, az a fiú már rég csalja, akivel csak lehet.
A helyzet:
Te szívesen megdugnád azt a lányt, de neked nem engedi, mert nem tart elég jópasinak hozzá.
A 22 éves srácot viszont elég jó pasinak tartja, ezért hagyja neki, hogy ő megdugja.
A 22 éves srácnak valószínűleg pont ez a kislányos kiszolgáltatottság tetszik.
Te frusztrált vagy emiatt (megértem), és szívesen bosszút állnál valamilyen módon.
A bosszúdat próbálod ilyen erkölcsi kamuindokkal alátámasztani.
A történetben a 22 éves srác a nyertes, te meg a vesztes. Ő valószínűleg ebben a pillanatban is nagyokat élvez a kis 15 éves pajtásnőd szűk punijába. Te meg otthon fortyogsz a saját keserűségedben és ilyen kérdéseket írsz ki.
Válasz: zárd le az ismeretséget a lánnyal és soha többet ne tartsd vele a kapcsolatot. Ha nem jössz be a csajoknak, azzal nem tudsz mit csinálni - de azzal tudsz könnyíteni a lelkeden, ha az erre emlékeztető dolgokat próbálod kizárni.
De ha egyfolytában azon agyalsz, hogy a 22 éves srác tövig mártogatja a farkát a te kis pajtásnőd fiatalka testében, azzal nem lesz jobb semmi.
Szívesen, pacsi! 🖐
Nem mukodhet, es igen, kihasznalja a csajt, azokra meg ne hallgass, akik azt mondjak, nem a te dolgod, hagyjuk mar, undorito ez a korkulonbseg, a grooming pedig mindenki dolga, aki egy picit is tud ellene tenni.
Persze kb 99%, hogy a csaj leszarja, amit mondanal neki errol, de egy probat meger, beszelni a fejevel. Vagy legalabb felnyomni az apjanal, hatha o azt hiszi, mar nem beszelnek.
4-es, azért te is érdekes eset vagy, negatív előjellel, mert a kommentedet olvasva, nem tudtam nem észrevenni, mekkora részletességgel és élvezettel írtad le egy kiskorú és felnőtt közötti potenciális szexuális aktust. erre élvezel?
másrészt elég boicskanyitogató, hogy látatlanban kérdezőt rögtön fizikailag nem vonzónak tételezed, míg a 22 évest kapásból egy adoniszként jellemezted.
azok is érdekesek, akik kiosztják kérdezőt, h. ne üsse bele az orrát.
sztem meg a barátság épp arról szól, h. törődik a másikkal, ha látja, h. hülyeséget készül csinálni.
nem normális, nem egészséges és nem megnyugtató, ha egy 15 éves egy felnőttel kavar, tehát aki erről tud, akkor cselekszik bölcsen, ha nem dugja homokba a fejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!