Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha megtetszett más ?
Nagyon szeretem a párom, mindennél jobban.
Azonban megtetszett az egyik kollégám, aki szintén vonzódik hozzám.
Érzem , hogy erős a kémia kettőnk között, és emiatt nagyon bánt a bűntudat.
Nem akarok így érezni , nem akarok vágyakozni utána.
Azonban a kapcsolatom kicsit zátonyra futott és így egyre nagyobba válik a kísértés.
Nem akarom megcsalni a párom , tisztelem és szeretem.
Mit tegyek , hogy ki tudjam verni a fejemből a másik férfit ?
11
Tedd fel a kerdest az egyik legaktivabb alkategoriaba, a Megcsalas-ba.
Csak a vágy hajt, enged a kísértésnek,báni fogod ha nem teszed.
Ebben nincs semmi baj.
9
Mondj egy olyan embert, akit már megcsaltak és később az új kapcsolatában ez nem vetődött fel benne, hogy vajon mi van ha ő is megcsal?
Amúgy is, olyan sok normális, egészséges lelki világgal rendelkező férfi/nő szaladgál az utcán, hogy ez termesztés, hogy 1-4 héten keresztül kicsit szomorkodunk, gondolkodunk, hogy hiába adtam meg a páromnak érzelmileg és testileg mindent, de mégis megcsalt, ezután kijövünk a depresszióból és minden happy end.
Az élet nagyon nem ilyen, sajnos egyre több a mentális beteg, itt most nem kezelésekre szoruló embereket értem, hanem azokat akiknek önbizalom hiányuk van, akiknek a gyerekkorukból adódóan nem alakultak ki lelkileg azok a dolgok/tényezők amik erőssé tennék felnőtt korára...hisz Magyarországon minden pár akit gyereket vállal, azok együtt is maradnak, itt nincsenek alkoholisták, itt nincsenek bantalmazók, itt jól lehet keresni....
Tetőzzük a nyomorultat még azzal is, hogy megcsaljuk, hát úgyis 4 hét múlva feldolgozza, azért egy ember életéből 4 hét nem nagy idő, ha a válaszodat vennénk alapul, a hűtlenség már olyan lenne mint a homoszexualitás, teljesen és totálisan elfogadott, sőt, az lenne gáz, ha nem fogadnád el, hogy megcsalt a párod, mert mire fel vagy te megsértve, ez tök alap, meg 4 hetet bírjál már ki....aztán minden tök jó lesz.
Az élet kurvára nem ilyen, és az ember sem, nem gépek vagyunk, hanem érző lények, egy véletlenül elejtett durva szó attól akit szeretünk eléggé tud fájni, napokig, hetekig hordozzuk, duzzogunk magunkban míg egy vita közben kibökjük....
A megcsalással meg rengeteg sérülést szerez a megcsalt fél, az önbizalma a nullára esik vissza, elveszti a vonzerejét, egy semminek hiszi magát, és hónapok, néha évek kemény munkája kell ahhoz, hogy újra normálisan tudjon bízni magában, illetve másokban is.
Ne haragudj a kirohanasomért, csak engem pont most csaltak meg nemrég, és eléggé tisztán és élesen látom most ezt a megcsalás dolgot, annyiszor feltetten a barátnőmnek a kérdést, miért....miért nem szakított inkább velem, miért nem dobott ki, miért játszotta hónapokig felém azt, hogy szeret, miközben mást is szeretett, nem lett volna tisztább, igazságosabb szakítani, tisztelni annyira, hogy nem ver át hosszú hónapokon keresztül, miért volt jó neki az, hogy most egy szarnak érzem magam és, hogy fenébe bízzak meg ezekutan más lányokban, nőkben....
Huhhh...bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!