Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kene tegyek? Uj suliba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kene tegyek? Uj suliba vagyok es megtetszett nagyon egy lany. Bovebb lent

Figyelt kérdés
de a mess cimet egy olyan osztalytarsatol kertem el , aki szerelmes abba a lanyba ,aki nekem tetszik...vele mar 8 eve osztalytarsak ,de a fiu nem meri megmondani a lanynak ,h tetszik...Kikezdhetek a lannyal?
2009. szept. 15. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Persze ha a másik fiu fél magára vessen legyél tökös :D
2009. szept. 15. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgyvan, ha ő nem meri, majd te, hajrá :D
2009. szept. 15. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Az élet meg az ő kib*szott kihagyott lehetőségei...Te ne hagyd ki!

(Hozzáteszem érdekesen jön ki a helyzet, hogy az adja meg az msn-címet, akinek évek óta tetszik a lány. Olyan, mintha kalapácsot adna a kezedbe, hogy verd tökön.)

2009. szept. 15. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már 8 éve osztálytársak, és eddig nem mondta meg, akkor valami baj lehet a fiúval :D akkor ne csodálkozzunk, hogy megadta az msn címet :D Te, pedig kedves kérdező : csak ügyesen .;)
2009. szept. 15. 21:29
 5/9 A kérdező kommentje:
most azert emelem ki a kerdest ,mert az az osztalytarsam , aki leadta a mess cimet es szerelmes a csajba az lett az egyik legjobb haverom:D...a csajjal messen szoktunk beszelgetni ,de mindig en koszonok elore neki:D...de a suliba gyakran jon fel az osztalyunkba es ahanyszor ranezek szinte mindig engem nez:D...mostmar azt sem tudom , hogy bejovok-e neki v csak baratnak , de azt hiszem ,h nem kezdek ki vele...de nagyon tetszik...nektek mi a velemenyetek?
2009. szept. 17. 15:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha o mondta neked hogy szereti akkor biztos egy szemet ladanak fog nezni,de ha nem mondta csak latod rajta akkor mindegy.Amugymeg jobban szamit a lanynak ki tetszik.
2009. szept. 17. 15:22
 7/9 anonim válasza:
Nézd a haverodnek 1001 lehetősége lett volna hogy közelebb kerüljön a lányhoz amig te nem voltál ott,de nem tette ,ez nem a te hibád. Ha ők eggyütt lennének és te elakarnád csábítani az szemétség lenne de nincsenek eggyütt miért ne startolhatnál a csajra?
2009. szept. 17. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem 3 dolgot kell figyelembe venned.

1. Ki a fontosabb neked a lány vagy a barátod.

2. A lánynak bejön e valamelyikőtök vagy egyikőtök sem.

3. Ki szereti jobban a lányt, te vagy a barátod.

Ha mondjuk kiderülne, hogy a barátod jobban, mert mondjuk olyan plátói érzelmeket táplál iránta, hogy soha semmilyen más lányra sem tud ránézni miatta állandóan csak róla ábrándozik, stb., míg számodra csak egy a sok jó csaj közül, akkor szerintem szintén nem volna fer. Mondjuk szerintem az is egy megoldás lenne, hogy megmondod a barátodnak, hogy neked is tetszik és ha ő továbbra sem lép, akkor te majd fogsz.

2009. szept. 17. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:
a barátod egy nyomoronc, ha 8 évig nem mert kikezdeni vele. ha neked bejön, hajrá! ne legyél akkora vesztes mint a spanod!
2009. szept. 17. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!