Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz év korkülönbség nagyon magas egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Hat éve vesztettem el a férjemet egy betegség (áttétes prosztata rák) következtében. Mivel gyerekünk nem született így egyedül maradtam. Közel három és fél éve a munkahelyemen megismerkedtem egy új kollégával és úgy vettem észre, mintha tetszenék neki. Eleinte igyekeztem magamtól távol tartani, de ahogy beszélgettünk egyre többet és többet, úgy éreztem, hogy én is vonzódni kezdtem hozzá. Végül össze is jöttünk, 2022 nyarán pedig közös albérletbe költöztünk! A közös ismerőseink szerint ez hiba volt, mivel a magas korkülönbség miatt mi nem fogjuk soha egymást megérteni! Olyan kérdésekkel bombáznak, hogy “Mi lesz, ha gyereket akar” vagy “Nem félsz, hogy nem fog kívánni, ha öreg leszel” valamint ezekhez hasonlók! Szerencsére eddig semmi nem indokolja az ismerőseink aggodalmát, de engem kicsit feszélyez, hogy mind a munkahelyen, mind a lakóhelyünkön furán, sőt időnként ferde szemmel néznek minket! Az élettársam 35 én 55 éves vagyok2023. ápr. 23. 20:58
13/31 anonim válasza:
Szerintem ez sok, főleg ilyen előzmény után, nem választanék azért sem ennyire idős párt, mert elég nagy rá az esély, hogy újra átéled amit előtte ápolni kell stb. A párod egy pár év és látványosan öregedni fog, te meg még középkorú leszel, tele életenergiával lendülettel, míg ha csak nem született jó génekkel hátráltatni fog téged minden téren. Ő jól jár veled kétségkívül, de neked már nem biztos hogy annyira jó lesz, az ágyban is, kialakulnak ebben a korban megrögzöttségek, egészségügyi problémák amik az öreg korhoz tartoznak. Felesleges ekkora terhet magadra venned.
14/31 A kérdező kommentje:
Én vagyok az idősebb kedves tizenhármas!
2023. ápr. 23. 21:38
15/31 anonim válasza:
Tönkreteszed az életét a másik embernek, ne tedd.. 35 éves embernek bőven lehet még családja, sajét gyermeke, de ha rátelepszel, a lehetőségét is elveszed annak, hogy egy normélis élettel fejezze be az életét. Pusztán azért mert te villogni akarsz vele, a baráti társaságodba.. Nem érzed mennyire negatív?
17/31 anonim válasza:
Nem tudom egy 40 éves meg fiatal ember mit kezdene egy 60 évessel? Max rövid távon
18/31 anonim válasza:
Nekem egyetlen problémám az idő, mert a kor senkit se kímél. Ettől függetlenül szeretni lehet egymást, hogyha nem akarsz családot lehet pár boldog éved, ha odafigyel egészségére akkor évtized.
19/31 anonim válasza:
Ha boldog párkapcsolatban éltek együtt akkor nem kell foglalkozni a többi ember negatív véleményével.Valószínűleg a férfi is tudta,hogy tőled már gyereke nem lesz és így is szeret.
20/31 anonim válasza:
A párom előző kapcsolata 10 évvel volt idősebb. Ő 40 volt, mikor összejöttek, a nő meg 50. Nagyjából 5-6 év után kezdte az érezni a párom, hogy a hölgy rohamosan kezd megöregedni. És egy idő után már nem mint a kedvesére tekintett, hanem mint egy idős nőre. Azt mondta, nehéz volt elfogadni az érzést, így szakítottak végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!