19 evés férfi 30 3ves növel, túl sok vagy még belefér szerintetek?
Speciális esetben még komoly is lehet, nem tuti, hogy a nő a sokkal érettebb vagy akármi, ami gond lehet.
De persze általában alkalmi kapcsolat lehet az ilyesmiből, azzal pedig szerintem semmi baj, ha ez a feleknek megfelel.
Szerintem gáz! Nő vagyok, de fel nem tudom fogni, mit eszik egy mentálisan egészséges 30 éves nő egy 19 éves kisfiún. Bár szerintem a srác szemszögéből is gáz!
Apum huga 34 volt amikor összejött a pasijával, a srác akkor 23 volt! Unokatestvérem meg 12 éves, szép kis család volt, mondhatom... Lett közös gyerekük is, a nagyobbik unokatesómat végül pszichológushoz kellett hordani, 24 éves, de mai napig nincs jóban a családjával, pedig nincs konkrét problémájuk, egyszerűn csak nem tudja ezt a felállást családnak tekinteni.
Tudom, hogy ilyesmiről itt nincs szó, de kérdező, ha te vagy a srác , ne bassz ki magaddal! Ha tényleg komolyra fordul a dolog szeretnél 20 21 évesen apa lenni? Még előtted az élet, a lehetőségek, ne kösd le magad 19 évesen egy 11 évvel idősebb nővel! Keress korodbelit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!