Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér kapcsolatba, hogy a párod ellenkező nemű kollégájával csináljon programot kettesben?
Kollégával nem, baráttal igen. Sőt, nem fér bele a kapcsolat olyannal, aki ezt nem engedi.
Nő vagyok, ha akartam volna valaha valamit az ellenkező nemű barátaimtól, akkor már megtettem volna évvekkel a kapcsolatom előtt. De nem voltak ilyen vágyaim.
Ellenkező nemű nem férne bele.
Da ha eljönnek hozzánk hétvégén a barátomék, akkor a két lány összebújik, mert mindketten bi- k.
Mi meg addig kártyázunk, vagy ha van meccs, akkor azt nézzük.
Persze, most mi van abban? Semmi, menjenek el, ha szeretnének, csak tudjak róla.
Ha meg akar csalni úgyis megfog, ennyi erővel melóba se engedjem el soha, mert "túlórázik" (dgja a csajt).
Mondjuk én fixen nem lennék olyan férfival, akinek egy kollégával kávézás!!! már bűn.
Előbb rúgnám ki, minthogy beláncoljam magam egy féltékeny idiótához.
Kávézás kollegával ????
Hú. Pont így szokott kezdődni.
Aztán legközelebb már megakarja mutatni, hogy milyen szépen kitapétázta a lakását.
Aludj is együtt vele, a szemét féltékenykedő pasit, aki hű hozzád, meg dobd ki!! Többet ér a kolléga, nehogymár ne csalhasd a párodat békességben.
Nagyon durvan kulonbozoek a velemenyek itt. Erdekelne, hogy a ket tabor atlageretkora mennyire ter el...
En is azokhoz tartozom, akiknek instant red flag, ha nem kavezhatok barmilyen nemu emberrel.
Es IGEN, NYILVAN kicsit feltekeny vagyok, ha a parom megismer egy not valahol, aztan talalkozni szeretne vele, de lenyelem, mert semmi ertelme a kalitkaba zarasnak. Megkerdezem altalaban, hogy bejon-e neki a no, ezt el szokta mondani oszinten.
Maradjon velem, ha velem akar maradni, de nem azert, mert tilos megismernie masokat.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!