Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér kapcsolatba, hogy a párod ellenkező nemű kollégájával csináljon programot kettesben?
Szerintem ha már kapcsolatban van valaki és tiszteli a párját, akkor nem kerül kétes szituációkba. Én biztosan nem mennék el férfi kollégával kávézgatni, mikor párom van.
#6 vagyok.
És most te mit érzel? Hogy Ő többet akarna?
Illetve milyen programot szeretne csinálni, azt nem említette?
"Szerintem ha már kapcsolatban van valaki és tiszteli a párját, akkor nem kerül kétes szituációkba. Én biztosan nem mennék el férfi kollégával kávézgatni, mikor párom van."
Miért lenne kétes szituáció egy kávé? Ha találkozol valakivel akkor az már alap meg kétes, hogy szexet akarsz? Nem értem.
#6 vagyok ismét.
A kávézgatásban szerintem nincs semmi baj, azért is írtam, hogy sokmindentől függ.
Én, amikor párkapcsolatban voltam 5 évig, simán elmentem férfiakkal kávézgatni (btw nem randizni, megittunk egy kávét), és semmi olyan nem történt senki részéről, csoporttársam volt például a srác egyetemen, és neki is más tetszett, így együtt beszéltük meg ezeket. De nem volt ebben egyikőnk részéről sem több, azért is mondom, hogy ez nagyon függ sok dologtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!