Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek/anyák: mi volt az a durva beszólás a párod részéről ami már túlment minden határon?
Figyelt kérdés
Mi az a sértés, amit már nem tudsz tolerálni, ami lebénít? Hogyan kezelted, hogy tudtál “visszavágni”? Esetleg hogyan tudtad rávezetni arra, hogy megértse, ehhez nincs joga, vagy rájöjjön arra hogy ez hiba volt és bocsánatot kért.2023. ápr. 23. 09:00
21/23 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, nem tudom.
Hogy reagálok? Leginkább már sehogy.
Többnyire -ha eszembe jut valami frappáns- akkor visszaszólok, de már inkább csak elvonulok és hagyom hadd mondja, nem érdekel. Illetve nagyon is mélyen megbánt de ő ezt lesz.rja. Mindent úgy intéz, hogy nekem ne legyen jó, illetve direkt megkárosít.
Nagyon gáz. Ebből már nem lehet jól kijönni.
Tegnap is hullafáradtan hazajöttem a munkából, és merészeltem megenni egy fagyit a teraszon ülve, erre megkaptam hogy naplopó vagyok. :)))
2024. jún. 22. 07:03
22/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én nem mehetek hotelbe aludni, mert itt vannak a gyerekek. Még ha csak ketten lennénk. Ha elmennék, akkor se történne semmi, sőt még én volnék szemét…
2024. jún. 22. 07:05
23/23 anonim válasza:
Szomoru...:( Miért nem válsz el? Nem kell ezt eltűrnöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!