Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek/anyák: mi volt az a durva beszólás a párod részéről ami már túlment minden határon?
"Nehogy már azért kelljen tisztelni mert szültél egy gyereket."
"Te mit nem bírsz egy gyerekkel, más hárommal is simán megoldja, úgy hogy még rákos is."
Nem mindegy hogy feleség anya vagy sima nő vki?
Anyai viszonylatban: a gyerek degradálása sértése alázása molesztálása csúnya beszéd vagy láttára az anya bantalmazása lépi túl a határokat
Feleség viszonylatban ha nem kehet rá számítani mert csak dolgozik ésennyi amit a családba ad az kb semmi. Azert dolgozhat csak mert ÉN viszem a hátamon a kölykeit hogy ő mehessen dolgozni meg k-zni. Ez már válások is lenne.
Nőként annyi is elég ha más nőket preferál elém, már repül azonnal.
Kettesnek: nem feltétlenül ordításról van szó, hanem a másik lenézéséről, verbális megsemmisítéséről.
Hármas: nem a kérdésre válaszoltál.
Egyesnek: :) ezeket én is megkaptam anno…
Mit reagáltál rá?
Hogyan tudtad valami jó frappáns válasszal kivágni magad, hogy pofára essen?
Amikor azt mondja, hogy én csak a kezemet tartom hogy adja haza pénzt.
Ez azért vicces mert mindig jobban kerestem nála, segítettem kifizetni minden adósságát, ha megszorultunk az Én családom segített.
Egyszer örökölt másfél milliót és azt mondta pont ma 'hogy bezzeg akkor nagyon szerettél akkor tartottad a markod'
Ilyenkor szokott kicsuszni hogy a jó k*rva anyádat, pedig más helyzetben sose mondanék ilyet. Mostanában elég keveset keres, nem érdekli semmi. Minden nap hajnal 2kor kelek a munkába ő meg alig jár be, nem hajtja szét magát. Ezért húzom fel magam mert kitartott nőnek állít be, holott én keresek jobban és soha nem vágom a fejéhez.
Nehogy már azért kelljen tisztelni mert szültél egy gyereket. - az utolsó afrikai őslakos is tud szülni, szóval ez tök jogos, bocs.
Kérdező nem volt ilyen, mert tiszteljük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!