Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségek/anyák: mi volt az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek/anyák: mi volt az a durva beszólás a párod részéről ami már túlment minden határon?

Figyelt kérdés
Mi az a sértés, amit már nem tudsz tolerálni, ami lebénít? Hogyan kezelted, hogy tudtál “visszavágni”? Esetleg hogyan tudtad rávezetni arra, hogy megértse, ehhez nincs joga, vagy rájöjjön arra hogy ez hiba volt és bocsánatot kért.

2023. ápr. 23. 09:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Meg kell beszélni anyósnak hogy ne segítsen, ezért meg ezért, el vám távolodva a gyerekektől. Jót tenne nekik ha együtt lennének. És megmondani férjnek hogyha akkora főkannak hiszi magát hogy x jelzővel illet akkor lehet nagyzolni hogy bír el a gyerekekkel egyedül! Addig nem tűrsz ilyen jelzéseket. Állj ki magadért! <3
2023. ápr. 27. 22:13
 12/23 anonim ***** válasza:
#10 biztos ismered az egész szitut, meg szövegkörnyezetet, igaz?
2023. ápr. 28. 13:07
 13/23 A kérdező kommentje:

Csak egy kis ízelítő a repertoárból:

“Most mit beszélgessek veled? Annyira ostoba vagy, hogy felesleges!”

“Vigyázz, mert te is könnyen az anyád sorsára fogsz jutni, ba.d meg!” (elvált)

Vagy amikor csövek lógtak ki belőlem a sürgősségi császár után és még így is próbáltam a picit szoptatni, üvöltött velem a telefonban, hogy “Végre már, hogy felveszed ba.d meg! Csak kilencen várnak arra, hogy beszélj a kib.szott szakértővel, mert nem tud elindulni a k.va kamion!” :))) Jó, nem?! Ja, nem…

2023. ápr. 29. 03:54
 14/23 anonim ***** válasza:
:(
2023. jún. 20. 18:50
 15/23 anonim ***** válasza:
Kérdező es te miert szultel neki 3 gyereket ha ilyen a ferjed, munek vagy vele, kiert mentel hizza 1 ilyenhez? 1 ostiba vagy aki a gyerekei eletetnjs megkeseriti 1 ilyen apaval, es mielott lehurrognal az en szuleim is idiotak, uh tudom mirol beszelek
2023. aug. 19. 15:54
 16/23 anonim ***** válasza:
48%
Nálam: mocskos k*rva (nem csináltam semmit)
2024. jún. 11. 18:05
 17/23 A kérdező kommentje:
Ez tényleg durva! És mit válaszoltál neki?
2024. jún. 12. 02:24
 18/23 anonim ***** válasza:
48%

Semmit, Elmentem hotelbe aludni

Amúgy együtt maradtunk. Miután láttam rajta hogy mennyire megbanta egy idő után megbeszeltuk

2024. jún. 12. 19:29
 19/23 A kérdező kommentje:

Ő legalább megbánta. Ez nagy szó.

Nálunk minden nap folyamatosan megy a sértegetés…

2024. jún. 13. 02:34
 20/23 anonim ***** válasza:

Miért vagyok lepontozva?..

Egyébként sajnalom...te hogy reagálsz ezekre?

2024. jún. 16. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!