Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a határ a kapcsolaton belüli egymáshoz változásban?

Figyelt kérdés

Mik azok a szokások és mindennapi dolgok amiken muszáj változtatni ahhoz hogy a másikhoz alkalmazkodj? Vagy ha ilyenekre van szükség akkor nem illik össze a két ember?

Elvárható az ha a párom úgy akarja élni az életét mint mielőtt lettem volna? Ragaszkodik minden szokásához és programjához amiktől nem akar eltérni legkevésbé sem.

2023. ápr. 20. 20:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annál jobb, minél kevesebb dolgot kell összeegyeztetni. Nálunk szerintem senki nem változott semmiben, pedig már két éve együtt elunk.
2023. ápr. 20. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Lehet autista (asperger, vagy hasonló) is. Akkor azért kell neki a keddenkénti találkozó, mert megszokta.

De tényleg látni kéne, hogy mi van emögött. Ha nem átszervezhető az a program, akkor nyilván neked kell valamihez idomulni. Ha amúgy tudtok időt együtt tölteni, meg mondjuk azért nem az van, hogyha anyud meglepetés szülinapja aznap van, akkor sem ér rá, akkor elfogadható. Ha a kórházba nem kísér be téged aznap, mert programja van, akkor nem.

2023. ápr. 20. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
A kerdes mindig az aranyokon mulik. Ha neki vam egy csomo fix es serthetetlen programja, mikozben meg nincs idotok egymasra, akkor az baj. Ha hetente egyszer eljar focizni, az nyilvan belefer. Az megint kerdes, hogy neked miert kell mindig reprezentalnod magad? Alapvetoen a kozos programokat kene kialakitani es azokat elonyben reszesiteni.
2023. ápr. 21. 05:03
 14/17 anonim ***** válasza:
64%

30 körül azt gondoltam, hogy figyelembe vesszük és tiszteljük majd egymás szokásait, de kezdetekben a férjem egészen nyíltan leszólta az enyémeket.

Milyen filmet nézel már megint, hogy lehet ezt nézni, milyen undorító a hamburger, nem értem miért eszel csokit, mindig legyen rövid a hajad. És ezt így társaságban is rendszeresen.

Persze nem esett jól, szóvá is tettem, de sok esetben inkább alkalmazkodtam.

Aztán valahogy összecsiszolódtunk, most eleszi előlem a csokit ha van itthon, mainstream sorozatokat néz, amin csak magamban nevetek néha, beleeszik a gyorskajámba ha olykor veszünk, sőt van amit imád. Jah és hosszú a hajam, amit nem tudok, hogy jó választás-e amúgy, de aprócska forradalom :)

2023. ápr. 21. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocs utolsó, de a férjed egy kontrollmanias, erőszakos pocs.
2023. ápr. 21. 11:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
14-es - nagyon türelmes vagy, ha ezt így kibekkelted, hogy elfogadjon és megtehess ilyen apróságokat, hogy azt edd, amit akarsz. Én biztos nem maradtam volna olyannal, aki beleszólogat abba, hogy mit nézek, mit eszem, etc.
2023. ápr. 21. 11:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez nem így kéne hogy menjen.

Neki is alkalmazkodnia kell hozzád, ahogy neked is hozzá. Ha ő egyáltalán nem akar, akkor jobb ha szakítotok. Mert neked ebből csak rossz sülhet ki.

2023. ápr. 21. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!