Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényemet hívogatja a volt szeretője. Mrnnyi normális ez az egész? Én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Nem rég megtudtam, hogy a vőlegényemnek a kaocsolatunk előtt volt egy házas, két vagy három gyermekes szeretője. Teljesen véletlenül tudtam meg és hiába nem voltunk akkor együtt én hatalmasat csalódtam a páromban. Névnapján, születésnapján felköszöntötte ez a nő üzenetben, az még nem zavart, de nen rég azt is megtudtam, hogy felhívta telefonon, amit persze a vőlegényem kitörölt. Állítólag csak tisztázni akarta a nő, hogy mennyit tudok a kapcsolatukról és jelentek e a házasságára veszélyt... De akkor is kitörölte. Nagyon mérges vagyok emiatt és ismételten csalódtam, nem tudom, hogy bízhatok e a páromban. Szerintetek túlreagálom?2023. ápr. 19. 11:42
21/29 anonim válasza:
A kérdező is szabad, önálló akarattal rendelkező lény. Szabadon kibszhatja a sunyi fasziját. Más meg tűrje nyugadtan hogy a párja átveri.
22/29 anonim válasza:
Hát en nem gondolkodnék azon, hogy megcsal-e vajon vele, egyszerűen nem férne bele, hogy házas gyerekes nővel járt össze. Szerető volt, nem bánta egyáltalán, hogy más házasságába nem kéne beletaposni, sőt tetszett neki a helyzet. Akinek nem tetszik ilyesmi az szingli nővel jön össze akár csak szexre.
Undorító viselkedés, ezért nem lenne tovább a vőlegényem, egy idegen annál inkább.
23/29 anonim válasza:
21 A faszi helyébe én megtenném, egyetlen egy ilyen jelenet után .. mert ha most már ez van, mi lesz később?
24/29 A kérdező kommentje:
23: tehát neki szakítania kellene velem mert nekem nem tetszik, hogy a volt HÁZAS, GYEREKES szeretőjével telefonál, netán még undorítónak is tartom az egészet?
Ez egészen érdekes, de biztos velem van a baj.
2023. ápr. 19. 15:36
25/29 anonim válasza:
Mit állsz te szoba a 23-as idiotaval? Szakíts, mert ha nem is azzal a nővel, de mással megfog csalni, mint a huzat. Aki nem bánja, hogy szeretője egy házas, gyerekes nőnek az nem bánja azt se, hogy ő házas és gyerekes apa!
26/29 A kérdező kommentje:
Igen, ezen én is sokat gondolkozok, hogy ha ezt nem bánta hogy ennek a nőnek a szeretője volt és erkölcsileg rendben találta, akkor kitudja még mit tenne vagy tesz meg, ami neki oké...
2023. ápr. 19. 16:14
27/29 anonim válasza:
Nem tudom mit gondolkodsz rajta, engem a hányinger kerülget pedig nem is ismerem, nem köt hozzá érzelem. De ha úgy lennék mint te azonnal elmenne a kedvem attól, hogy egy légtérben maradjak vele. Már akkor szakítottam volna, amikor kiderült micsoda féreg.
28/29 Reddit2021 válasza:
Megnyugtatlak még mindig a szeretője! Dobd a francba a férget
29/29 A kérdező kommentje:
Még csak most találtam ide vissza.
Megtettem, dobtam. Boldog vagyok! Meneküljetek az ilyenektől.
Puszi
szept. 2. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!