Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje élsz egyedül, társ nélkül?
Akarsz még társat, vagy sem.
Keresel is, vagy a véletlenre bízod.
Nem keresel, mert csalódtál, és úgy döntöttél többet nem kell.
Több évi együtt élés után, nem sokkal az esküvő előtt kellemetlen csalódás ért és azóta azt érzem, hogy soha többet nem lesz társam. A történtek óta két év tel el, és ebben a két évben nem is bukkant fel olyan személy, aki felkeltette volna kicsit is az érdeklődésemet.
Talán már nem is kel társ, magam sem tudom.
Elvileg társsal élek, a párommal.
Mégis egyedül vagyok. Inkább csak egymás mellett élünk, egy előnye van, hogy megvan a rendszeres szexuális élet.
Azt hiszem, elsősorban az embernek önmagának kell egy egységet alkotnia. Nem szabad másra hagyatkozni.
valamivel több mint két éve. nem keresek, a szex mondjuk hiányzik, de csak az önmagában nem motivál eléggé.
nem mondom hogy soha nem lesz társam, de az se ijeszt meg, ha így marad. igazából nem oszt, nem szoroz. :)
Nekem januar ota nincs rendes baratom, csak vagyok. Par honapig nem is erdekelt, h egyedul vagyok, aztan aprilis korul elkezdtett tetszeni egy pasi. persze nem lehet koztunk normalis kapcsolat, mert nekem is mindig az kell, aki nem lehet. Felreertes ne essek, nincs felesege, nincs gyereke, teljesen fuggetlen, de nem lehetunk egyutt...igy neha talalkozunk, de ez sem mehet az orokkevalosagig. Holnap kidobom. Ez rondan hangzik, de kidobom. Rajottem, ezt kell tennem, szakitani. Szoval megint egyedul leszek egy jo darabig. Es nem keresgelek, csak leszek megint. Boldog vagyok egyedul is, azt hiszem. bar, lehet boldogabb lennek, ha varna valaki, amikor hazamegyek, adna egy csokot, megvarna amig lezuhanyzom, aztan egyutt neznenk valami jo filmet. Aztan reggel egyutt kelnenk fel.
Csak azt nem tudom, hogy amikor ez megvolt az eletemben, akkor miert kellett tovabblepnem? Na ez a kerdes megzavart, most ezen fogok toprengeni...
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!