Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nekem kéne tolerálnom örökké hogy a párom sose tud rám koncentrálni mások miatt?
Egy vacsorát nem tudunk úgy megülni vagy egy filmet megnézni hogy ne csörögjön a telefonja, vagy kelljen felállni és elmenni mert éppen intéznivaló akadt. Mindig én vagyok félretéve és a velem való program megszakítható. Azt mondja ha nem tetszik akkor mehetek, neki ilyen az élete, vele ez jár.
Ti hogy látjátok, az ilyen emberek változnak, vagy annyira kifele élnek hogy nem lehet velük intim kapcsolatot normálisan ápolni? Akinek mindig a haverok és random mások számítanak jobban, azzal tervezni is butaság?
A filmezés szerintem area van ha épp nincs mit csinalni.
Nekünk meg a film bele se fér mert állandoan megyunk mi is mindenhova. Ezért nem értem.
Jártam már ilyen tv-zős palival aki mellett életem se volt, nekem nem kéne.
De még suli után is én lepakolok otthon és go.
Miért véded?
Ő egy tahó segg, akinek minimálisan sem vagy fontos. Mit akarsz tőle, úgy mégis?
Ha szereted magad, akkor villámgyorsan kidobod, és keresel értelmes férfit.
A férjem is ilyen volt, mikor összejöttünk, de ő sose mondott nekem olyat, hogy “ő ilyen lehet menni”. Mármint eleinte próbálkozott, hogy nem is telefonál sokat, meg velem van, aztán akkora veszekedés lett belőle, hogy egy idő után inkább hagyta, főleg, mikor rájött, hogy amúgy tényleg jobb a kedvem, ha erre odafigyel. :)
Ha fontos program van, akkor nem vesszük fel a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!