Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban nekem kéne tolerálnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nekem kéne tolerálnom örökké hogy a párom sose tud rám koncentrálni mások miatt?

Figyelt kérdés

Egy vacsorát nem tudunk úgy megülni vagy egy filmet megnézni hogy ne csörögjön a telefonja, vagy kelljen felállni és elmenni mert éppen intéznivaló akadt. Mindig én vagyok félretéve és a velem való program megszakítható. Azt mondja ha nem tetszik akkor mehetek, neki ilyen az élete, vele ez jár.

Ti hogy látjátok, az ilyen emberek változnak, vagy annyira kifele élnek hogy nem lehet velük intim kapcsolatot normálisan ápolni? Akinek mindig a haverok és random mások számítanak jobban, azzal tervezni is butaság?

2023. ápr. 18. 16:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem is oda hajlik a dolog hogy ez menthetetlen. :(

Bármilyen kérésem vagy javaslatom van hogy csináljuk másképp ezt, mert nekem nagy rosszul esik, le van tudva azzal hogy ő ilyen ember és ez van...

2023. ápr. 18. 16:42
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen emberrel kapcsolatban, hát elég pocsék volt. Tudom milyen érzés. Hagyd ott a fenébe.
2023. ápr. 18. 16:42
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
Nincs letudva, ő tényleg olyan ember, akinek nem való párkapcsolat, te vagy a reménykedő Liána fölöslegesen. Megmondta kerek-perec, hogy mehetsz, nem érdekli, hogy maradsz, vagy se, korrektül elmondja mi van. Te bízol a semmiben. Az nem az ő hibája.
2023. ápr. 18. 16:45
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt szerencsém egy ilyen emberhez. Soha nem fog változni.

Neki a munkája miatt is kiterjedt kapcsolati hálója volt, mindenkinek szívességeket tett és ő ezekből később profitált. Ezért ezek a "kapcsolatok" voltak a fontosabbak, meg a családtagjai aztán a sor legvégén voltam én.

Gondolom nálad is úgy van, hogy az illető még jól is néz ki, népszerű a nők körében, azért is beszél a magas lóról, hogy ha nem tetszik el lehet menni, mert nála sorban állnak a nők. Sosem változik az ilyen....

2023. ápr. 18. 16:50
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

Ő : Ilyen az életem, ha nem tetszik mehetsz (= nem fog változni, mertnem áll szándékában).

Te: Hogy látjátok változnak az ilyen emberek?

Én: Fogyatékkal élsz, hogy nem tűnt fel ?

2023. ápr. 18. 17:04
 16/25 anonim ***** válasza:
28%

Nem kell végletekben gondolkodni!

Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret, meg amiket még itt írnak.

Ez mindössze azt jelenti, hogy nem érti, hogy számodra fontos a minőségi idő, ami annyit tesz, hogy ha együtt vagytok, akkor tényleg együtt vagytok.

Egyébként anno ez nekem sem ment túl jól, én is ismán felvettem ha hívott valaki randi vag yvacsora közen. De a feleségem mondta, hogy számára ez olyan, hogy a vele töltött idő így bármikor félbeszakítható stb. Pedig ha pl dolgozom, épp meetingben vagyok, akkor én is kinyomok bárkit, aki hív, márpedig egy randi kell, hogy érezzen ekkora prioritást.

És megértettem és azóta kinyomom randi közben, akárki hív. Majd visszahívom fél óra múlva amikor befejeztük a vacsorát vagy ilyesmi. Ha nagyon sürgős, úgyis újrahív kb azonnal az illető, szóval le fog esni, hogy itt valami tényleg van. De még sosem volt ennyire sürgős ügy, ami ne bírt volna ki fél órát.

Éééés egyébként ennek az a hozadéka, hogy minden más emberrel kapcsolatosan is elkezdtem ezt alkalmazni. Ha a barátaimmal vagyok és épp benne vagyunk egy témában, akkor kinyomom a hívót (akkor is, ha a feleségem az!) mert most épp minőségi időt töltünk együtt.

És jó hatással van a kapcsolataimra abszolút.

Ezt kell megértetni vele. És fölösleges ebbe olyanokat belehozni, hogy most szeret-e vagy sem, mert ennek baromira semmi köze hozzá.

2023. ápr. 18. 17:09
 17/25 A kérdező kommentje:

#16 Köszi ezt a nézőpontot, valami ilyesmit érzek nála is, csak talán ennél 1-2 szinttel töményebb adagban.

Az egyetleg ami hiányzik az a változtatásra való hajlam és akarat... ha az van, akkor minden megoldható, ha nincs akkor ugye veszett. :/

2023. ápr. 18. 17:16
 18/25 anonim ***** válasza:
8%

Vacsora otthon, film.

Ezek nekem se lennének prioritáson.

Miért nem együtt jártok el? Kik hívják?

2023. ápr. 18. 17:18
 19/25 A kérdező kommentje:

#18 Ezek már csak tényleg a leaprózódott példák. Mozi közben se mész ki ha hívnak, azért kezdted el a filmet.

Ez így van az összes napi programmal, legyen az bármennyire intim adott esetben. Ha valahova beülünk ebédelni ott is. Ha épp megbeszélném vele a napot, vagy ami nyom, akkor is.

2023. ápr. 18. 17:21
 20/25 anonim ***** válasza:
95%
Szarik rad, tudja, hogy a hiusagod miatt vele maradsz, mert tudatalatt azt sugallja, hogy nem erdekled ot es ezert beut az egodnak a megfelelesi kenyszer. Egy suttyo paraszt, nem erdemli meg az idodet egyebkent, persze ezt mondani konnyu, de meglepni nehez az erzelmek miatt.
2023. ápr. 18. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!