Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szexeltek?

Figyelt kérdés
Negyvenes éveinkbe járunk 22 év házasság után a nejemmel.Régebben sem voltunk gyakran együtt az ágyban,de ez mostanra havi 1 alkalom ,mesteuácio után pár nappal,mert ő csak akkor kivánós(látom rajta hogy a szexualitás nem érdekli).Férfi léttemre nekem az igényeim mások és hiányzik az együttlét.Nálatok hogyan müködik a nemi élet illetve szerintetek mit tehetnék ?

2023. ápr. 18. 07:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kiegészíteném nőként, hogy a szex tényleg nem az ágyban, hanem agyban kezdődik. DE saját tapasztalat, hogy bizony a férfitől és a férfihez való vonzalmon is múlik. Úgy értem hogy a férfin, hogy aki tényleg partner és besegít otthon ill. jó a munkamegosztás, ott nem múlik el a szeretet csak úgy + ha nem volt bizalomvesztés. Persze még az is kell, hogy élvezze is a szexet (mármint hogy korábban is élvezte), ott legyen hogy fejben beindítja ha rá gondol. 22 év után én kicsit újítani próbálnék ha amúgy minden nás rendben van.
2023. ápr. 18. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Mostanában tízévente egyszer.
2023. ápr. 18. 12:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Havonta, jobb esetben.

24/N

2023. ápr. 18. 12:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Évente egyszer, fizetőssel 😂
2023. ápr. 18. 18:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

13-as azért az durva, hogy másnál is így van.

Azt hittem ez nem jellemző, pláne nem a férfi hibájából.

Sajnálom.

Nálunk a feleségemnek nincsen kedve a dolgokhoz, hiába masszírozom, viszem el bárhova, babusgatom, semmi.

33 leszek.

2023. ápr. 19. 12:10
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

Én sajnos 3 éve nem szexeltem, mert nincs kivel.

Ahogy az előzőek is írják, nagyon kevés nő szereti a szexet, nagyon kevés nő szereti a férfiakat.

A szexualitás elsősorban a férfiaknak szól, akinek van hozzá társa, az tegye össze a két kezét, mert baromira szerencsés, és boldog ember.

2023. ápr. 19. 16:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha jó a partner akar 3/nap is lehet + oral. :) ha be indulok vagy látok benne fantáziát bárhol megtörténhet akar kocsiban is … uff
2023. ápr. 19. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!