Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 évesek milyen gyakran szexeltek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 14:40
5/17 anonim válasza:
én 15 évesen kezdtem és nem mondom hogy napi de olyan 3-4-5 naponta azért van aktus szóval én elég sokat csinálom
F/16
6/17 anonim válasza:
kb 2-3 hetente, ritkán találkozunk...
8/17 anonim válasza:
heti 1-2 de van hogy kéthetente 1:S .. keveset találkozunk..
16/L
9/17 anonim válasza:
15-16 evesen szerintem nem kene napi 5-6x szexelni, es hol teszitek meg azta a napi 5-6ot 16 evesen? mert en 19 vagyok altalaban egy heten 3x szexelek a baratommal, akkor igaz 3 menet is szokott lenni, de az eleg. Szerintem egy kapcsolatban nagyon fobtos a szex de ha nem beszelgetunk csak szexelunk akkor az mar ugy nem jo.
10/17 anonim válasza:
Nyilván nem szexelnek napi 3-4szer, csak a szájuk nagy :D
Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem és onnantól amikor volt pasim, akkor olyan heti 2-3 alkalommal.
15 évesen még korainak tartom, az ember testileg már meg tudja tenni ugyan, de amúgy még éretlen, egy egész életre tönkreteheti a szexuális életét és a párkapcsolatait, mert még nem tudja helyén kezelni a dolgot.
Még 16 évesen se mindig...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!