Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszabb házasságban, kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb házasságban, kapcsolatban, ahol ellaposodott a szex, sikerült már valakinek újraéleszteni valamivel?

Figyelt kérdés
Ahol a nő nem akarta a szexet pl, vettetek szexi fehérneműt, bármit, hogy megjöjjön újra a kedve?
2023. ápr. 17. 08:42
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Szinte mindig köze van a pedig ehhez, ha egy nő elhidegül. Aki szereti a másikat, az kedveskedik. Pont ahogy te is megmasszírozhatid a hátát, ha kéri, pedig nincs kedved vagy elmehetsz vele moziba olyanra, ami nem annyira érdekel. De tessék, ha mindezt már megpróbáltad, tehát leültél vele beszélni, hónapokig figyeltél rá, kedveskedtél neki, netán elmentetek párterápiára... meg lehet beszélni nyitott kapcsolatot vagy el lehet válni. De általában ez kimarad, mert hatalmi kérdést csinálnak belőle, hogy majd a szexért cserébe lesz kedves... így inkább előre mentegetik magukat, hogy már úgyse menne és jogos, ha félrelépnek. Aztán utána válnak.
2023. ápr. 18. 06:21
 22/39 anonim ***** válasza:
27%
21. Sokkal bonyolultabb ez mint randizgatni meg párterápiára járni(az utóbbi egy bődületes baromság olyan emberek részére, akik mástól várják hogy kimossa a szennyest). El kell fogadni hogy vannak olyan dolgok, amik elúsznak.
2023. ápr. 18. 08:07
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Csak a döglött halak sodródnak... és várják a sült galambot :) Aki nem tesz az életéért, csak panaszkodik, annak úgy is alakul. Energiabefektetés nélkül nincs semmi. Ez a párkapcsolatra is igaz. Nem lehet persze mindent megjavítani, azért írtam, hogy kettőn múlik. De ami rajtad múlik, az a tiéd. Csak a másikat hibáztatni pont olyan, mint amikor valaki még 40 évesen is a szüleire fogja, hogy miért nem akar változtatni az életén.
2023. ápr. 18. 08:31
 24/39 anonim ***** válasza:
27%
23. Én elég energiát fektetek be napi szinten a dolgaimba. Egy másik ember megváltoztatásába már nem szeretnék, ami egyébként is reménytelen bárkinél is. Mondjuk évtizedekig próbálkoztam, ma már egyszerűen csak tovább lépek. Mindenki olyan amilyen, én úgy fogadom el. Ha én nem vagyok utazgatós akkor miért játszam megvmagam hogy hurrá, de jó, utazunk! Ha nem szeretek táncolni, nem megyek táncos helyekre. Meg lehet erőszakolni magunkat ideig óráig, de ki fog bukni. Pont ezért van a sok válás is. Dolgozni egy kapcsolatért is pint ezt jelenti! Ami mindkét félnek jó az nem munka, nem energia befektetés! A szex is ugyanilyen. Ha valaki nem szereti, vagy lehet hogy a párja nem váltja ki belőle a vonzalmat, akkor most erőn felül kell teljesíteni? Ez mind mind mű és kényszer! Akiknél ezek a dolgok alapból jönnek, ők a szerencsések, nekik összejött.
2023. ápr. 18. 11:19
 25/39 anonim ***** válasza:

22, azt írod, hogy ez sokkal bonyolultabb, és közben azt promotálod, hogy "ha nem megy, hát fogadd el"?:D

Mit jelent sázmodra a "bonyolult" szó?:D

A pszichoterápia egyébként nem azt jelenti, hogy más megoldja a helyzetet. Ott is a párnak kell megoldania, csak kapnak hozzá indikátort.

És... más megváltoztatásáról sincsen szó. HAHÓ! Nem két idegen ember összehozásáról van szó!:D

2023. ápr. 18. 11:50
 26/39 anonim ***** válasza:
24, megkérdezhetem, hogy mi volt a leghosszabb párkapcsolatod eddig az életedben?
2023. ápr. 18. 11:51
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
1-2 évig vagy csak hónapig majdnem mindenkinek összejön, utána amikor már nem beleképzel valakit a másikba, hanem megismeri, elmúlik az újdonság varázsa, akkor már nem megy magától. Akinek irreális elvárásai vannak, hogy folyton happy legyen nulla melóval, annak nem való a házasság. Egyébként meg nem a másikat kell megváltoztatni, hanem együtt kell fejlődni, azaz magadat kell karbantartani, hogy tudatosan figyelj, időt szánj a kapcsolatra és ne csak kapni akarj. Valamiért összejönnek a párok, akkor még szerettek együtt táncolni vagy szexelni (mindegy mit), utána miért is lesz belőle kötelező és egy másikkal miért lesz újra izgalmas? És miért nincs semmi, amit együtt szívesen csinálnak? Vagy az eleje volt hazugság, mert nem önmagát adta a másik? Vagy te nem adtad önmagad, csak birtokolni akartad és sosem őt szeretted, csak az egódat? Ezeket érdemes kideríteni még ha szakítás is lesz a vége, különben tovább viszi az ember a következő kapcsolatba.
2023. ápr. 18. 11:53
 28/39 anonim ***** válasza:
74%
26. 22 év házasság ami most is tart. Szóval ebbe már az ég világon benne van minden amit ember tanulhat és tehet egy párkapcsolatban. Ráadásul szociális típus vagyok, kísérletező, asszertív. Mindent pontosan megfigyelek, elemzek. Persze ki lett próbálva pszichológus is, csak vicces volt hogy amit produkált, nekem az már régen lerágott csont volt. Kb. 60 könyvet és egyetemi tananyagot olvastam a témában. Egyébként mindenkinek ott vannak a válaszok a fejében. Nekem a feleségem nyitott könyv. Tudom hogy külsőre nem én vagyok az álma, de mivel ő nem rajongó típus, így neki fontosabbak a belső értékeim. Introvertált, a testiség nem számít az életében. Ha esetleg külsőre az ideált testesíteném meg számára, akkor valószínűleg másabb lenne. Azt is tudom milyen férfitípus tetszik neki, hát én ennek 90%-ban az ellentéte vagyok. Annyiban vagyok jó hogy magas vagyok és egyáltalán nincs rajtam felesleg. Belsőre már okés lennék, de azért neki jobb lenne ha amolyan intelligensen agresszív lennék. Én ezzel szemben próbálom a konfliktusokat vagy kerül i, vagy fájdalommentesen megoldani. Ha mindezeket összeadod, mitől lenne kedve szexelni velem? Vagy minek erőltessem?
2023. ápr. 18. 12:49
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a pszichológussal kapcsolatos dolgot továbbra sem értem. Mit produkált a pszichológus? Ott neked kell produkálni, nem a pszichológusnak:D
2023. ápr. 18. 12:51
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
29. Bohóckodásnak tartottam, az összes kérdése átlátszó volt, tudtam miért kérdezi, miket kell rá válaszolni. Én teljesen és tökéletesen tisztán látom magam és a házasságom. Itt nincs mit felfedezni. Mondta is hogy nem is érti minek mentünk hozzá. Én napi szinten 1-2 órát mindig gondolkodom, ilyenkor kikapcsolok mindent. Világ életemben az élet kérdései, az emberek kapcsolatai foglalkoztattak. Ezer módszert ismerek, nonverbális jeleket amivel szinte olvashatunk a másik személyben. Látom amikor az adott szó és a nonverbális kommunikáció ellentétben van. Sőt vannak még egyéb dolgaim is, de azokról itt nem beszélek.
2023. ápr. 18. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!