Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszabb házasságban, kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb házasságban, kapcsolatban, ahol ellaposodott a szex, sikerült már valakinek újraéleszteni valamivel?

Figyelt kérdés
Ahol a nő nem akarta a szexet pl, vettetek szexi fehérneműt, bármit, hogy megjöjjön újra a kedve?
2023. ápr. 17. 08:42
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
92%

Ugyanerre gondoltam en is nyolcas. Ha nekem nincs kedv szexelni, akkor az sem fog valtoztatni, hogy Apa meg hozza nekem a latex cuccokat meg a noverke szerkot, hogy paradezzak bennuk. Sot.

Figyelmesseg, kedvesseg, szeretet, az hozza meg altalaban a nok kedvet, + ha 1-2 terhet leveszel a vallukrol.

Ha meg idosebb, 40-50+, akkor meg siman lehetnek hormonok.

2023. ápr. 17. 12:22
 12/39 anonim ***** válasza:
84%

9, a randizás műparádé?

Az, hogy együtt töltötök pár órát és végig csak egymásra figyeltek, ez parádé?

Te milyen párkapcsolatban élsz? Most komolyan:D

Igen, akit agyon nyomnak a mindennapok, az gyakran észre sem veszi, hogy ellaposodott a párkapcoslata, hogy jóformán csak léteznek egymás mellett, de nincsenek együtt. De egy kapcsolaton dolgozni kell az elején, a közepén is, de még a végén is. Ha nem dolgoznak rajta a felek, el fog laposodni, tönkre fog menni. Nem bonyi.

2023. ápr. 17. 17:42
 13/39 anonim ***** válasza:
10-nél a pont
2023. ápr. 17. 17:48
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem tudom,ahol már ez az állapot van(lapos),azon már egy randi, programok stb.nem hiszem,hogy segít.

Lehet tévedek,de ami halott abban már nem lesz élet.

De ez az én véleményem.

2023. ápr. 17. 17:49
 15/39 anonim ***** válasza:
62%

14, nem is egy randiról van szó.

És a lapos sem azt jelenti, hogy halott a dolog.

2023. ápr. 17. 17:55
 16/39 anonim ***** válasza:

15-ös,Nem 1 randit írtam!és ennyi elég...

Jó,ha nem is halott, akkor haldoklik. Ezek a csináljunk együtt dolgok valahol erőlködés,mert ketten hagyták ellaposodni.

2023. ápr. 17. 18:09
 17/39 anonim ***** válasza:
66%

16, pedig maga a párkapcsolat is csak úgy indul, hogy cisnáljunk együtt dolgokat.

Aztán abbahagyják a dolgok együttcisnálását, és ellaposodik.

Valójában ilyenkor újra fel kell építeni azt, amit régen is. Egyáltalán nem könnyű, de attól még egyáltalán nem lehetetlen. Én több ilyet is láttama krönyezetemben és mivel 12 éves házasságomban én is megéltem hasonlót, tapasztalatból is tudom mondani, hogy működik.

2023. ápr. 17. 18:28
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
17. Oda két olyan ember is kell. i van akkor ha azt mondja a feleséged hogy márpedig őt nem érdekli a szex! Udvarolnál tovább?
2023. ápr. 17. 22:08
 19/39 anonim ***** válasza:

18, nyilvánvaló, hog két ember kell hozzá.

De am ha ezt mondja, le lehet ülni beszélgetni róla miért nem. Mindennek van oka.

2023. ápr. 17. 22:29
 20/39 anonim ***** válasza:
83%
19. Mondjuk mert nem érdekli, nem élvezi, de nem azért mert ennek körülírható oka lenne. Mondjuk elmúlt 45 éves, és már nem érdekli. Semmi köze a figyelemhez a romantikához. Egyszerűen már nem élvezi, nincs orgazmusa, nincs libidója. Te hiába rajongod körbe, viszed a Maldív szigetekre, akkor sincs hozzá kedve, ő nem fog kezdeményezni, ha teheti inkább kerüli a dolgot. Az ágyban passzív. Nos?
2023. ápr. 17. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!