Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kell fogadni és csendben maradni, ha a páromnak nehéz időszaka van, vagy kiállni az érzéseim mellett, ha úgy érzem el vagyok hanyagolva?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, eddig nagyon harmonikus kapcsolatban, de most egy új helyzet van. A pasimnak nehéz időszaka van, sok a meló, államvizsgázni fog, állandóan ügyel (orvos), stb. Azt mondta ki van merülve lelkileg és fizikailag is. Mivel én egyetemista vagyok, hétköznap nem is vagyunk együtt. Kevés a minőségi idő. Mostanában kevesebbet ír, nem hív olyan gyakran, nincs kedve semmiről mesélni, mindig csak én momdom, hogy szeretlek, vagy hogy hiányzik. Nem érdekli nagyon hogy velem mi van, csak úgy nagyjából. Panaszkodtam már neki, de csak annyit mond rá hogy ez most egy ilyen időszak és esküszik, nem velem van a baj vagy a kapcsolatunkkal. Nekem hiányzik az a "játszótárs, legjobb barát" amit ő jelent számomra. De leginkább az hiányzik, hogy nem érzem, ahogy bizonyítja a szeretetét. Jogos? Vagy nem?2023. ápr. 16. 13:39
12/13 gago77 válasza:
Háááát... Nagyon sanszos, hogy nem vagy egyedül. Tudod mi van, ezek a nővérkék azokban a szexi kis fehér pendelyekben...! Nyammm...! Nem hiszem hogy egy jóképű fiatal (vagy akár középkorú!) doki sokáig parlagon van hagyva.
(46F)
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves 12es hidd el nekem nem mindenhol vannak szexi nővérkék xd az osztályon ahol a párom dolgozik kB mind bajszos. Én viszont elég szexi medika vagyok, fehér pongyolában 🤪🤣.
Viccet félretéve, azótá már újra a régi a helyzet. Sikerült átbeszélnünk. Egyszerűen annyi van a dologban, hogy nagyon sok van neki most. De most a napokban már nagyon aranyosan kimutatta hogy szeret, ez pedig jól esett. Én meg minden erőmmel rákapcsoltam a tanulásra, hogy egyszerre befejezzük a félévet és legyen egy szép nyarunk.
2023. ápr. 20. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!