Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme megmondani neki, hogy még mindig odáig vagyok érte? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Szóval, arról van szó,hogy én júniusig éltem egy kisebb faluban Tatabányától nem messze. Anyámék szétmentek, ezért mi felköltöztünk Pestre. Nem volt nekem egyszerű, hogy faluból egyből nagyvárosba kerültem, nem beszélve az iskoláról, és a barátokról. és arról, hogy én annál jobban még sehol sem éreztem magam. A barátomat, akivel akkor már több mint 4 éve voltam együtt is ott kellett mindennel együtt hagynom.Mivel távolság azért volt, így se ő se én nem akartunk távkapcsolatot. Anyámék válása miatt tulajdonképpen én is buktam mindent.Apám is beköltözött Tatabányára. Jó múltkor bementem a régi iskolámba, és ahogy vártam a buszomat, pont indult az a buszom, amivel annó, amikor még kint laktam, jártam haza. Nem tudtam megállni, így elmentem inkább azzal.Bent a faluban ahogy leszálltam, a régi szerelmem állt a buszmegállóban.Egyből rámtörtek a régi emlékek, nagyon sokat beszélgettünk.Viszont én rájöttem, hogy még mindig nagyon szeretem. Mindennél jobban. Viszont nem tudom, hogy lenne-e értelme neki elmondani, mert ha akkor nem akart, lehet, hogy most sem akarna párkapcsolatot. Szerintetek mit tegyek? Előre is köszönöm!19/L2010. okt. 8. 20:02
1/3 anonim válasza:
Jah, mond el neki, de csak akkor, ha legközelebb nem dobod el csak úgy.
2/3 LittleFairy: válasza:
Hát ha a távolság miatt mentetek szét akkor ..az nem fog változni..de eltudom képzelni h milyen lehetett vele találkozni..DE sztem nem lehetne újra kezdeni..csak ha leköltöznél apudhoz!:S
3/3 A kérdező kommentje:
Nem én dobtam el...Ez közös megegyezés volt tulajdonképpen...
Viszont,ha esetleg ő is szeret még, akkor miért ne mehetne? Ha apámhoz költöznék, megint válthatnék sulit is:S
2010. okt. 8. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!