Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 33/29 éves pár vagyunk , hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33/29 éves pár vagyunk , hogy mondjam el a feleségemnek hogy nem kívánom szex téren, nem izgat fel, nem találom szexinek mint anno?10 éve vagyunk együtt,az első 3 évben tartotta az alakját, aztán vége. Én fitt és szálkás vagyok.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem gyerek miatt vesztette el az alakját, a saját szenvedélyem miatt tudom áthidalni ezt a dolgot,nem akarom megbántani és szeretem. Mindig elhatározza hogy kezd magával vmit,de sose tart ki.Mit tegyek?

2023. ápr. 15. 08:12
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondtam, hogy nem érdekelnek semennyire sem az emberek, hanem azt, hogy nem hagyom agyonverni magam lelkileg, és azzal, hogy 1-2 idióta szégyenít a testem miatt, nem fogok foglalkozni. Vagyis az énképemen nem fog változtatni. De persze jó érzés tetszeni másoknak. Minden egyes embernek viszont nem áll szándékomban megfelelni.

Az az én szempontomból irreleváns, hogy te hová sorolod magad, és, hogy rád 100-ból 4-5 mondaná, hogy oké. Rám meg nem annyi mondaná, ilyen egyszerű.

2023. ápr. 15. 15:54
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

"Az meg hogy azt mondod a másik válaszolónak és nekem is hogy hiába mondunk véleményt neked eszed ágában sincs változtatni szerinted nem pszichopata dolog?"

Kezdem azt hinni, hogy csak hülyéskedsz. Ilyen a világon nincs. :D

2023. ápr. 15. 15:54
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
A felsoroltak egyikével sem rendelkezem. :D
2023. ápr. 15. 16:15
 44/49 anonim ***** válasza:
77%

32

Szerintem kettőnk közül nekem kockásabb a hasam. Ezen a ponton leszarom a véleményed, mert nem egy magadfajtának akarok tetszeni, hanem akinek férfias az alkata pók helyett.

Köszi

2023. ápr. 16. 01:20
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Általában a ronda emberek kritizálják a másikat...
2023. ápr. 16. 01:40
 46/49 anonim ***** válasza:
0%

44. Ebbe most nagyon beleszaladtál! :D 40 és 50 között vagyok. 21 éves koromig élsportoló voltam, majd utána már csak hobbi, de az a mai napig. Tehát ha kiválasztanál egy tetszóleges testrészemet, arra garanciát vállallok hogy szálkásan izmos. Emellett a fizikai állóképességem és a vitalitásom is remek. Most direkt megnéztem a hasam, a hat kocka ott van, az alatta kettőt már "csak" tapintani lehet, azért ezt még elfogadod ugye?! Váll, kar, melkas, hát... mint a beton. 45 felett vagyok. Mit is eszek? Élelmiszeripari kommersz hulladékokat nem. Zöldség, gyümölcs az mind hazai, mármint saját kertből. Bizony, nem a TV előtt döglök a sörtől hasat növesztve, a feleségemtől meg szexet követelve.

Maradjunk annyiban hogy nem én vagyok az az ember, akin fogást fogsz találni, meg nem én vagyok a lenézett férfi karikatúra. Magasan van nálam a léc? Az baj? Csak annyit várok el másoktól amennyit én is nyújtok. Szerintem ez teljesen fair. Mivel mindig is sportoltam (nem kondiztam, nem a nők miatt "gyúrtam"), így nekem az volt a természetes, ha egy nő is hasonlóképpen néz ki mint én. Most váltok: szellemileg ugyanez a helyzet. Van több diplomám, a mai napig mindig keresek és találok érdekes témákat, imádok elmerülni bennük, tevékeny, érdeklődő és nyitott vagyok, így ugyancsak a hasonló beállítottságú embereket kedvelem. Még nőkben is. Ilyen voltam akár 20 évesen is.

Megértem a felháborodásodat ami a #44-es kommentedben csúcsosodott ki, de a "szerintem" az most nem állja meg a helyét. Van amiben igazat adok, ezért elnézésedet kérem, nagyon rádszálltam és megsértettelek több dologgal is. Szóval ezért ne haragudj, sajnos ez a kritikus hajlamom rossz tulajdonságom.

2023. ápr. 16. 18:40
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

#18, 19, 21, 22, 26

Ha már ilyen sokan leírtátok a saját és a barátnőitek súlyát, én is leírom barátnőm paramétereit: 170/52. Említettétek, hogy törékeny alkat, nos az én párom pontosan ilyen, ő is a törékeny típus, izom lényegében nincs rajta, konditeremben a legminimálisabb súlyokat képes csak felemelni, amikor épp közös kondizós időszakunk van (mert inkább csak én járok).

Bevallom, engem meglepett mind a röpis testalkat (168/50), mind a 170/65, mint vékony testalkat. Nem is gondoltam volna, hogy a 65 kiló nőn még tud látványosan vékonynak tűnni, de részemről jó, hogy megtudhattam, hogy ilyen is van, nem fogok rajta hitetlenkedni. A röpis testalkaton (168/50) pedig a két sportoló hölgy adatai (65 kg) után lepődtem meg, hogy sportolók között hogyan lehet ekkora differencia izomban, ha mindkettő S-es méretű.

Eddig én is abban a hitben éltem, hogy csak az 50-60 kiló közötti női testalkat lehet vékony, de az izomtömeg úgy látszik sokat nyom a latban, legfeljebb a törékenység tűnik el, de egy aktív sportolónál ez természetes.

Még valamit szeretnék hozzátenni: hiába kapott az 1 pipás képet a 65 kilós, 7 éve sportoló hölgyről, én őszintén szólva nem adnék túl sokat a szavára, látva, hogy számára egy lényegében tökéletes(!) női alak egyenlő a "virslilábú bojler törzsű génhulladék"-kal. Mivel itt is használta a "virslilábú" kifejezést, szinte biztosan ugyanaz a személy alkotott egy nagyot ennél a kérdésnél is (18-as): https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

És ennél is: ennél a kérdésnél feltűnt a fotó gazdája, amit az 1 pipás génhulladéknak nevezett, míg mindenki más úgy jellemezte, mint nagyon szerencsés genetika: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Úgyhogy ennél a csávónál valami nagyon durva ízlésficam lehet, ezért nem is érdemes komolyan venni, amit a kunyerált képre mondott.

2023. ápr. 19. 03:18
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
47. A 170/52 Az tökéletes! Álomnő! Szerencsés vagy!
2023. ápr. 19. 11:06
 49/49 anonim ***** válasza:
70%

Igen 170/52 álomnő.

170/65 viszont semmilyen univerzumban nem az.

2023. ápr. 19. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!