Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33/29 éves pár vagyunk , hogy mondjam el a feleségemnek hogy nem kívánom szex téren, nem izgat fel, nem találom szexinek mint anno?10 éve vagyunk együtt,az első 3 évben tartotta az alakját, aztán vége. Én fitt és szálkás vagyok.Mit tegyek?
"Egyébként meg a szex az alapja a házasságokbak is!"
Ezért válik mindenki.
Jaj hagyjuk már. Egy dagadt disznót tudok szeretni, de ha a szexre gondolok, én is csak undort érzek.
Nem mindenki pánszexuális, hogy akkor is kúrna a párjával, ha az méhecske lenne.
14. Nem mindenki! Az esetek döntő többségében a nők válnak, érthető is. Ők csak nyerhetnek vele, másnapra már ott az új pasi, a kérők száma végtelen. Egy nőnek izgalmas kaland az élet, ha uncsi, leváltja a szereplőket maga körül! Nekik minden meg van engedve, a média is teljes vállszélességgel propagálja a bűnös és galád férfi sztereotípiát. Korunk a még normális és használható férfiak kiheréléséről szól, ők még szembemennek az agymosoda által felvázolt férfiképpel.
Szóval ha rendes a férjed akkor az unalmas, ne szexelj vele, keress mást. Az idő alatt meg tedd tönkre lelkileg, minden férfi egy féreg jeligével! Ha meg kinyitja a száját, mond neki hogy szexista és erőszakos, tehát joggal vonod meg tőle a szexet. Meg hát amúgy is tiszta ciki egy normális férfi al lefeküdni... Van munkája, odafigyel rád és a családra, ninden este otthon van, monogám, semmi ital, semmi drog, semmi sunyítás, semmi balhé. Ááá, ez förtelmes
"Na pontosan ezért mentem olyan férfihez, aki eleve a telt formákat kedveli... nyilvan 65kg.val esélytelen egy nőnek másképp"
65 kiló vagyok (170 cm-es magassághoz), és VÉKONY. A párom pedig egyáltalán nem kedveli az olyan nőket, akiken felesleg van, ducik.
170/65 az vékony??? 😂😂😂
168/50. Röpis barátnőm adatai, tökéletes formával. Na ő vékony, de úgy hogy ahol megjelenik csorog mindenki nyála!
A szépérzék meg egyedi, nem mindenki festőművész attól hogy tetszik neki egy kép
Alapvetően azt kellene megérteni, hogy mikor valakinek igent mondunk, akkor arra az emberre mondunk igent, akit akkor látunk. Ebbe a képbe belekalkuláljuk nyilván a természetes öregedéssel járó változásokat is, mert azt egyikünk sem kerülheti el és ez így van jól, de nem kalkuláljuk bele azt, hogy a másik teljesen kifordul magából és közelébe sem ér annak az embernek, akit korábban megismertünk és beleszerettünk.
Ha én egy normális, törődő emberre mondok igent, akkor elvárom, hogy ilyen is maradjon, ne pedig egy agresszív alkoholista állat legyen belőle.
Ha én egy sportos, vékonyabb emberre mondok igent, akkor elvárom, hogy ne legyen egy szőrös ogre.
Egyszerűen vannak változások, amiktől már nem ugyanaz az ember vagy. Az, hogy hagyod, hogy felmenjen rád 30 kiló felesleg, egy olyan személyiséget is érintő dolog, amit nem köteles senki tolerálni.
Igénytelen lettél és ő nem erre mondott igent. Tiszta sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!