Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33/29 éves pár vagyunk , hogy mondjam el a feleségemnek hogy nem kívánom szex téren, nem izgat fel, nem találom szexinek mint anno?10 éve vagyunk együtt,az első 3 évben tartotta az alakját, aztán vége. Én fitt és szálkás vagyok.Mit tegyek?
De igen, megyek a rendőrségre, ha visszautasítok valakit, és erre megüt. Ha épp olyan kedvemben talál, akkor vissza is ütök, rúgok. Nem tudom, mit képzelsz, komolyan. :D
Orvos pedig soha az életben nem mondta nekem azt, hogy fogynom kellene, sőt, kifejezetten megdicsérik a testem általában.
Szerintem jó a testem, meg is érdemlem, hogy jó legyen és jól érezzem magam benne, beletettem bőven az energiát és az igényességet.
Az, hogy te mit gondolsz, pláne látatlanban, semmit nem számít.
Az sem számítana, ha kép alapján fikáznád le, eszem ágában nem lenne mást gondolni magamról. Ezen már túltettem magam, amióta elmúltam 25-26, igazából csak azt sajnálom, hogy 15 és 25 között azzal ment el az idő, hogy semmi önbizalmam nem volt, és magamra vettem féreg emberek féreg megszólalásait (akkoriben 50 és 55 kiló körül mozogtam és nem sportoltam semmit, mielőtt azzal jönnél, hogy biztos dagadék voltam).
Nem fog többé megtörténni. Olyan ruhát veszek fel, ami csak tetszik, azt utasítok el, akit csak akarok és olyannak gondolom magam, amilyennek, ezeken most már nem fog változtatni senki és semmi.
Nos én szereztem képet a 33as leányzóról... :D Nem tudta hogy én vagyok és elég volt priviben előadni magam.
Hát mondanom sem kell hogy semmilyen szinten nincs jó teste. Virslilábú, rossz genetikájú és a hasi zsírja is kibuggyan a bikinialsóból melle pedig gyakorlatilag nincs. Ha szerinte valóban jó az alakja akkor pszichiátriai problémája van. Ha szeretnétek, szívesen kiteszem ide, megérdemli. Személyiségi jogi aggály nincs mivel felismerhetetlen arca nincs rajta, anonimitás simán marad.
33. Sok szabó petikét néztél! Dehogynem érdekel más véleménye! Az emberek nem önmagukért hanem a többiek elfogadásáért küzdenek. Lehet hazudni de minek.
Olyan, mintha azt mondanád hogy mától nem veszel tudomást a gravitációról! Az attól még ott lesz, és meg fogod ütni miatta magad ha elesel.
Az emberek motivációja sem önmaguk, hanem hogy kifelé bizonyítsanak, hogy majd az miatt jobb legyen a rangsorban elfoglalt helyük.
De a többség engem bőven elfogad, sőt, több, mint elfogad. Nem vagyok kirekesztett, tetszem a többségnek, és társam is van. És magammal rég ki vagyok már békülve.
Az pedig nem célom, hogy minden egyes ember elfogadjon, azt én választom meg, hogy kinek a véleménye számít.
36. Az hogy azt mondod hogy nem érdekelnek az emberek az csak egy önvédelmi reakció. Én sosem mondanám magamról hogy szuper vagyok, meg a nők megbámulnak, meg hogy mennyire elégedett vagyok magammal, meg hogy kit érdekel más véleménye stb. Bőven vannak nálam jobbak, 100-ból jó ha 4-5 ember mondaná hogy oké. Pedig házas vagyok. Mindenem megvan, de akkor sem vagyok több mint a szürke átlag.
Te meg azzal jössz hogy mennyire szuper vagy. Vicces! 🙂 Most nem tudok képet linkel i, de kíváncsi lennék hogy ahhoz képest hova sorolnád magad.
Nem? :D Egyébként neked jó magadnak hazudni és kiröhögtetni magad? Az nem zavar hogy azzal hogy magad fényezed gyakorlatilag a valóban szép és igényes nőtársaidat nézed semmibe és csúfolod ki? Ennyire irigy vagy?
Az meg hogy azt mondod a másik válaszolónak és nekem is hogy hiába mondunk véleményt neked eszed ágában sincs változtatni szerinted nem pszichopata dolog? Gyakorlatilag emberszámba se veszel másokat de azt elvárod hogy mi tegyünk úgy mintha szép lennél és nem lennél már fiatalon enyhén elhízva... és mintha járna neked magas, jó testű pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!