Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kiáltanak sokaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kiáltanak sokaknak pszichológust, problémáknàl?

Figyelt kérdés
Mást se hallok, csak a puffogtatàst, hogy el kell menni,ha baj van, de az is csak ember.
2023. ápr. 13. 23:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%
9 - Igazad van, neked a pszichológus kevés lesz. Rögtön a pszichiátriát javasolnám ;)
2023. ápr. 14. 06:37
 12/30 A kérdező kommentje:
Csak nem tapasztalat?
2023. ápr. 14. 06:44
 13/30 anonim ***** válasza:
14%
Mert azokon màr nem segít senki es azt hiszik mindenkinek szuksége van rá. Magukbol indulnak ki.
2023. ápr. 14. 07:07
 14/30 anonim ***** válasza:
12%
Én egyszer elkísértem az exem terápiára. Aztán, amikor mindketten nekem estek, hogy miért nem teszek különbséget a szalámik és a felvágottak között, akkor felálltam és eljöttem. Szerintem neki többet ártott a "kezelés", mint használt volna. Nekem ez az egy tapasztaltom van, elég is. 😅
2023. ápr. 14. 07:09
 15/30 A kérdező kommentje:

Bevallom utólag, hibáztam.

Rosszul, elkapkodva, írtam ki a kérdést, elnézést, de a válaszok is hagynak kívánni valót, így hát megkívántam a vaníliás csigát.

2023. ápr. 14. 07:09
 16/30 A kérdező kommentje:

Azt nem kellett volna odaírnom a kérdés alá, a végére, hogy ő is csak ember. Egy olyan világban is feleslegessé váltak a kérdések és válaszok, ahol szúrós szemmel mérlegelnek, a szigor vaskapujàn betérve.

Node(ezt a szót utálom) már el is felejtettem mit akartam írni, hagyjuk a pi...

2023. ápr. 14. 07:13
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Te így eleve részegen kezded a napot, vagy minek lehet betudni ezt a kettyót?
2023. ápr. 14. 07:25
 18/30 A kérdező kommentje:
Kettős személyiségnek hívják, de a másik személyiség nálad található.
2023. ápr. 14. 07:30
 19/30 anonim ***** válasza:
87%

Mert segít. Rettentően sok ember cipel feldolgozatlan traumákat, amik aztán az egész életére kihatnak, sokszor kergetve őket ugyanabba a hibákba, vagy ellehetetlenítik el az életüket a pszichoszomatikus tünetek. Nem véletlen, hogy eszméletlenül sok ember játszik újra és újra egy bevésődött mintát, amit észre se vesznek, vagy ha igen, nem tudnak belőle kijönni: például mikor a nő már a sokadik bántalmazó kapcsolatát éli, és fuldokol benne, de valahogy mindig ezek a tahók találják meg. Na ez nem véletlen! Vagy amikor a pasik keresnek olyan nőt maguk mellé, aki tulajdonképpen az anyjuk lesz, nem a párjuk, mert az igazi anyjuk lesz*rta őket gyerekként. Aztán meg sírnak, hogy egy idő után a pótanyuka kiheréli őket. Persze, mert az anyja szerepében van, nem a párjáéban.

Egy jó pszichológus egy megfelelő terápiával segíthet neked felismerni a mintáidat, oldani a szorongásod, megtalálni önmagadat, fejleszteni a személyiséged. A munkát nem végzi el helyetted, de eszközt ad rá a kezedbe. Ez hosszú, drága és rohadt fájdalmas folyamat, de eszméletlenül megéri.

2023. ápr. 14. 07:39
 20/30 A kérdező kommentje:
Nem lenne egyszerűbb, ha nen lennének játszmák és mindenki mindenkinek kitàrulkozna rögtön?
2023. ápr. 14. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!