Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszobás lakásban élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszobás lakásban élni párként milyen konfliktusokkal jár?

Figyelt kérdés

olyanok tapasztalatai érdekelnek, akik valóban éltek egyszobás lakásban városban, vagy falusi házban (ahol nyilván volt wc/fürdő, konyha/főzőfülke, de szoba csak egyetlenegy.)

ha gyerek(ek) is volt(ak), az is érdekel, hogyan osztoztatok egyetlen téren, hogyan szerveztétek az életeteket?

2023. ápr. 13. 11:15
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
a hobbit, szabadidős elfoglaltságot, és a tanulást vagy nagy szellemi koncentrációt igénylő munkát hogy oldjátok meg, ha a másik is otthon van, és ő épp mást csinálna?
2023. ápr. 13. 17:49
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi éltünk egyszobás lakásban, nem okozott problémát. Gyerek nem volt.

N

2023. ápr. 14. 08:17
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
#21 Ahogy mondtam, az asszony a szobában volt (könyvelő) és onnan dolgozott, amikor ho-ban voltunk. Én meg adatbázis fejlesztőként melózok, kiköltöztem a konyhaasztalra és ennyi. Nem zavartuk egymást.
2023. ápr. 14. 10:13
 24/28 A kérdező kommentje:

és a házimunka több vagy kevesebb egy ilyen kis térben?

ill. a rezsi mekkora?

plusz jár ez egyfajta nem is szégyenérzettel, de vmi kínos érzéssel, ha újonnan megismert emberekkel szóba kerül a lakás, és kiderül, h. egyszobásban éltek?

2023. ápr. 14. 11:39
 25/28 anonim ***** válasza:
88%

#24 Neked nagyon komoly frusztrációid vannak...

Fogalmam sincs már, hogy mennyi volt a rezsi. A mostani albinkban nyáron olyan 10-20 között mozog, télen 30-40 között. (Víz, villany, gáz.) Ez egy 2 szobás kertes ház.

De szerintem az egy szobás előző albinkban se volt sokkal kevesebb, főleg mert ott még régi hűtő, meg mosógép volt.

Egyébként meg a lőtéri kutyát se érdekelte, hogy egyszobás lakásban éltünk. A legtöbb ember jellemzően ilyenben kezdi az életét, főleg ha csak bérli.

2023. ápr. 14. 11:55
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Most költöztök egyszobásba? Az előző tulaj, vagy albérlő meg tudja mondani, hogy mennyi a rezsi kábé. Ha meg nem telik többre, kit érdekel, hogy ki mit mond?
2023. ápr. 14. 12:34
 27/28 anonim ***** válasza:
90%
Miért járna szégyenérzettel? Sokan azt se szégyenlik ha a szülővel laknak 30 évesen is, vagy azt hogy a szülők házába szülnek. Nem szégyen az ilyen. Tudod mi a szégyen? Az amikor olyant vállalsz amit nem tudsz fizetni és így a szüleidtől vagy rokonoktól kéregetsz majd.
2023. ápr. 14. 13:01
 28/28 A kérdező kommentje:

27 ahogy írtam is fentebb, nem a szégyen szót használtam erre.

25 azt gondolom, inkább te lettél frusztrált a kérdéseimtől, amit munka kapcsán tettem fel ilyen részletrsséggel.

2023. ápr. 14. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!