Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszobás lakásban élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszobás lakásban élni párként milyen konfliktusokkal jár?

Figyelt kérdés

olyanok tapasztalatai érdekelnek, akik valóban éltek egyszobás lakásban városban, vagy falusi házban (ahol nyilván volt wc/fürdő, konyha/főzőfülke, de szoba csak egyetlenegy.)

ha gyerek(ek) is volt(ak), az is érdekel, hogyan osztoztatok egyetlen téren, hogyan szerveztétek az életeteket?

2023. ápr. 13. 11:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt vészes. Az asszony a szobában volt, én meg kivittem a laptopom a konyhába. A szobába egyébként se fért el 2 asztal. Neki meg kellett a normális íróasztal fiókokkal mert tanult.
2023. ápr. 13. 13:05
 12/28 anonim ***** válasza:
18%
Nem a legjobb dolog együttélés szempontjából. Nem lehet elvonulni. Arra kell törekedni hogy csak kevés időt töltsünk otthon különben egymás agyára lehet menni egy idő után.
2023. ápr. 13. 13:32
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi jelenleg is így élünk, de nincs belőle semmilyen probléma. Gyerek nincs, a szoba meg egész nagy (20 m2) és jól el van rendezve, kényelmesen elférünk. Mindketten dolgozunk home office-ból is, sokat vagyunk itthon, de nem zavarjuk egymást és nem érzem, hogy ne lenne saját terem, mert mindketten tudunk a saját dolgainkkal foglalkozni külön, csak egy szobában. Covidkor se volt ebből konflikus, pedig akkor tényleg 0-24-ben együtt voltunk fizikailag. Szerintem az a kulcs, hogy nem vagyunk egymás nyakán, egy helyiségben is van saját terünk. Igazából ha lenne plusz szoba is valószínűleg így lenne, mindketten a nappaliban lennénk a nap nagy részében. Gyerekkel viszont már kevés lenne egy ekkora lakás. Talán amíg kisbaba, még meg lehetne oldani, de utána már biztosan okozna problémát, azt már nem vállalnám be.
2023. ápr. 13. 14:11
 14/28 anonim ***** válasza:
51%
gyerek nem volt, ketten voltunk egy condoban, akkor van baj, ha veszekedes van es nem akarsz egy levegot szivni a masikkal, akkor valaki el kell menjen otthonrol, mi esetunkben ritkan fordult elo, bar egyszer a furdo ajtot ra kellett rugjam, mert bezarkozott es ott dekkolt orakon at, mondtam az en hazamban nem zarjuk az ajtokat, ezen kivul minden rendben ment, amig vegul nem szakitottunk
2023. ápr. 13. 14:36
 15/28 anonim ***** válasza:
52%
Rá kellett rúgni az ajtót...? Miért ne duzzoghatna bárhol? Mert az én házam? Akkor nem engedem oda és akkor egyedül uralhatom. Szép is lenne.
2023. ápr. 13. 14:39
 16/28 anonim ***** válasza:
Condo. Persze. Nyugodtan mondhatod, hogy lakás, meg fogjuk érteni.
2023. ápr. 13. 15:23
 17/28 anonim ***** válasza:
70%

Amikor a gyereket leraktuk 7:30-kor, onnantúl suttogás, TV némára állítva, szex nem volt.

A kapcsolat amúgy sem állt túl biztos alapokon és ez a szitu aztán végképp betett és a kapcsolat befejeződött fél év múlva.

2023. ápr. 13. 15:45
 18/28 A kérdező kommentje:

de semmi mást nem hoztok fel szinte ellenérvként, csak a szexet, holott a szex csak az egyik dimenziója az együttélésnek, és nem is biztos, hogy a legfontosabb.

tehát még milyen téren jelent nehézséget párként vagy gyerekes családként jól funkcionálni egy egyszobásban?

2023. ápr. 13. 17:26
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért, ha hosszú távon nem lehettek együtt, az szerintem megöli a kapcsolatot. Sok ember összezárva sosem jó, nyilván feszültésget szül, ha pl ordít a gyerek és egyik szülő sem tud aludni. Vagy apuka horkol és szintén senki nem tud aludni tőle.
2023. ápr. 13. 17:44
 20/28 A kérdező kommentje:
7-es, most még csak 2 hónapos a gyerek, de lesz nagyobb is, és azzal együtt feltételezem egyre bonyoultabbá válik az élet egy szobában.
2023. ápr. 13. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!