Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek egy ilyen ferjröl?
A daganat még nem feltétlenül egyenlő a rákkal vagy akár a halállal.
Szerintem jól teszed, hogy ott hagyod. Jobb lesz neki így.
"Vilagossa valt szamomra, hogy el valunk."
Akkor gondolom eddig is voltak problémák köztetek. Olyan nincs, hogy eddig szépen megvolt a házaspár, és egyszer csak így viselkedik egyik a másikkal.
Több dolgot nem tudunk:
a) Milyen volt a viszony eddig köztetek?
b) Milyen a viszony férjed és apukád között?
c) Mennyire tartottátok eddig a kapcsolatot apukáddal?
Ha pl. apád ellenezte a házasságotokat, többször is bunkón viselkedett a férjeddel, akkor érthető a férjed viselkedése.
Ha eddig nem tartottad apukáddal a kapcsolatot (adott esetben joggal), csak most hirtelen döbbentél rá, hogy akármilyen ember, mégiscsak az apád, akkor nehéz lehet férjednek átállnia arra, hogy akit eddig utáltál és megvetettél, azt most hirtelen sajnálod.
Szóval a sztori erősen csonka ahhoz, hogy ítélkezzek.
100%ig értem hogy a gyk népe miért van egyedül,miért lesz örökké egyedül, és miért is érdemli meg az egyedüllétet.
Ha van egy párod, aki kap egy hírt, ami megijeszti, akkor ott kell lenned neki. Ennyi. Kibszottul nem kell több, de ennyi kell.
A párod ki van akadva, fél, szomorú, le van súlytva, te pedig odamész, megöleled, elmondod hogy szereted, és hogy mellette vagy, és hogy támaszkodhat rád. Ennyi........
Ti meg, büdös antiszoc autisták itt vitatkoztok azon, hogy ááh ki tudja hogy halálos-e a daganat vagy sem, nem kell túlreagálni... Vagy mi van, ha 20 éve volt egy konfliktusa a férjnek és az apának??? Ilyenkor nem lehet elvárni a férjtől, hogy szomorú legyen!!! Vagy miért nem hagyja békén kérdező a szegény férjét?
Érzelmileg és intellektuálisan is gyerekek vagytok, akik sosem tanulták meg, hogy hogy kell egy másik ember társa lenni.
Kérdező férjének a reakciója elkeserito, de a válaszok még inkább. Nem tudom hogy ti csak vitatkozni akartok, vagy tényleg így gondolkodtok, de mindkét esetben: nőjetek fel bmeg, mert ez így nagyon nem oké.
14#
Te brazil szappanoperán szocializálódtál vajon?🤔
Amikor az én apukám annak idején felhívott, hogy a vizsgálati eredmények alapján nagy a baj és vélhetően daganata van, éppen úton voltunk a párommal a hobbinknak hódolni, de megfordultunk és elmentünk hozzá. Miért? Támasznak lenni a nehéz helyzetben. Természetesen ment tovább az élet és sodródtunk az árral 1,5 évig (majd eltemettük apát) és nem szomorkodtunk folyamatosan, de vannak pillanatok, amikor fontos az együttérzés, lelki támogatás. Kitől várjak némi együttérzést, ha nem a férjemtől?
Egyetértek 14-essel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!