Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a velemenyetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek egy ilyen ferjröl?

Figyelt kérdés
Apukamnak daganata van, en par napja tudtam meg, magam alatt vagyok, ferjemnek el mondtam erre azt mondja sajnalom.. de en most megyek jatszani(szamitogep), semmi eggyütterzes, röhigcsel a jatekos tarsaival. Vilagossa valt szamomra, hogy el valunk. Nekem ilyen ember nem kell, megis kivancsi vagyok mi jatszodik le egy ilyen ember fejeben.

2023. ápr. 11. 16:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%

Nézd, ez egy olyan helyzet, amit szinte minden egyes ember máshogy reagál le! Nem rosszabbul, vagy jobban, vagy neked tetszően, hanem máshogy.

Ezt el kell fogadnod.

Neki az a stressz levezető, neked ez.

Semmi rosszat nem látok ebben.

2023. ápr. 11. 16:24
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Sajnálom, átérzem a fájdalmad. Tudom milyen, ha daganatot diagnosztizálnak a szüleinknél, tudom milyen ezért fiatalon elveszíteni őket, és tudom milyen egy ilyen férfi, aki egyáltalán nem nyújt ebben támaszt. Tapasztalatam ezeket, megértelek. Az ilyen nem érdemel meg, érzéketlen, gyerekes, önző. Nem is tudja felfogni, hogy min mész keresztül. És persze nem lehet arról a krva gépről leszedni akkor se, ha ég a ház. Kitartást kívánok, és mielőbbi felépülést apukádnak!
2023. ápr. 11. 16:26
 3/17 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom.. forditott esetbe eszembe nem jutna röhogcselni idegenekkel az interneten hanem probalnek segìteni, ha latom, hogy a tarsamnigenyli, egyszerüen csak mellette lenni meg hallgatni. Ram csapta konkretan az ajton, hogy en öt hagyjam ö jatszik es ki rangatott a szobabol.
2023. ápr. 11. 16:27
 4/17 anonim ***** válasza:
17%
3# jövő héten meg ő fog bőgni ezen, te meg addigra túl leszel rajta. Nem vagy normális.
2023. ápr. 11. 16:28
 5/17 anonim ***** válasza:
63%
Az ilyen ferfit te sem erdekelned. Amint lebetegednel es nem lennel hasznos szamara, mar cuccolna is.
2023. ápr. 11. 16:43
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Helyén vannak a prioritásai, pacsi a férjednek
2023. ápr. 11. 17:12
 7/17 anonim ***** válasza:
64%
Nincs igazad. Mit kéne csinálnia? Apukád még 30 évet is élhet. Addig búslakodjon? Nekem 2020 decemberében vették ki a daganatomat. 2021ben többet voltam kórházban mint itthon. Kemoterápia, három műtét stb.. . Nem várom sem a feleségemtől sem a két felnőtt gyermekemtől, sem mástól, hogy most maguk alatt legyenek. Ha mákom van élek még egy pár évet, ha nem akkor így jártam. Idén leszek 53 éves. Urosztómám van.
2023. ápr. 11. 17:21
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
Ilyen nem ember.
2023. ápr. 11. 17:30
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Azt gondolnám, hogy elhamarkodottan mentél hozzá.
2023. ápr. 11. 17:38
 10/17 anonim ***** válasza:
73%

#1 Ez nem a férjnek stressz, hanem kérdezőnek. Ha ne adj isten egy pár közös gyereke hal meg, akkor jolva, oké, mindenki máshogy dolgozza fel a stresszt (bár akkor is ott kell lenni egymásnak) de amikor egyikük szülője beteg, akkor az a minimum legeslegalso szintje, hogy a másik támaszt nyújt neki. Ez a krízis kérdezőt érinti, és a férjnek pofátlanság mellette vihognia....

Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy, kérdező, remélem van valakid, akire tudsz támaszkodni.

2023. ápr. 11. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!