Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elsírta magát mikor belenéztem a telefonjába, szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Csak meg akartam nézni, egy étteremnek a számát mert az övé közelebb volt és kikapta a kezemből, azóta dugdossa, és nem akarja odaadni. Az enyémet rendszeresen használja, képeket nézegeti, pinterestezik rajta...stb ez egyáltalán nem zavar engem.
Rákérdeztem, hogy most ezt mire véljem, titkolsz valamit, hogy ilyen drasztikusan reagálsz ha csak egy kicsit is a kezembe van a telod? Mondja nem titkolok semmit (nevetve) csak nem szereti ha telefonjába "turkálnak".
Kicsit azért rosszul esett, hogy reagálta le. Én csak akkor viselkednék így ha titkolnék valamit és nem akarom, hogy megtudja. Ő 22 éves én 25.
2023. ápr. 10. 18:00
21/24 anonim válasza:
Mittudni.. Nők.. Mind bolond vagy őrült.
22/24 anonim válasza:
Nem normális, én akkor csinálnék ilyet, ha másik pasi lenne a dologban és nem kell mindjárt arra gondolni, hogy mással is dug, elég ha csetelget, flörtölget. Mi másért bukik ki ennyire? Én is nézek minden f@szságot a telomon, mégsem fakadnék sírva, ha barátom épp elkéri, mert valamit megles rajta, kivéve, ha pasi lenne a dologban, na kérlek akkor én is elsírnám magam és kb remegve mondanám, hogy senki nem veheti kezébe a telomat. 31/N
23/24 anonim válasza:
Hát, haver, nem akarlak elkeseríteni, de itt más férfi is van rajtad kívül. De szerintem ezt te is erősen sejted. Az, hogy meddig jutottak a barátnőddel, az más kérdés, lehet már használja, de lehet hogy még csak dumálnak. Bár ez nem is annyira lényeges ebben a szituban. Sajnállak.
24/24 anonim válasza:
Ha én 100%ig megbizom a páromban akkor nem dugdosom előle a telefonom hiszen nincsen olyan dolog amit titkolni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!