Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elsírta magát mikor belenéztem a telefonjába, szerintetek ez normális?
Csak meg akartam nézni, egy étteremnek a számát mert az övé közelebb volt és kikapta a kezemből, azóta dugdossa, és nem akarja odaadni. Az enyémet rendszeresen használja, képeket nézegeti, pinterestezik rajta...stb ez egyáltalán nem zavar engem.
Rákérdeztem, hogy most ezt mire véljem, titkolsz valamit, hogy ilyen drasztikusan reagálsz ha csak egy kicsit is a kezembe van a telod? Mondja nem titkolok semmit (nevetve) csak nem szereti ha telefonjába "turkálnak".
Kicsit azért rosszul esett, hogy reagálta le. Én csak akkor viselkednék így ha titkolnék valamit és nem akarom, hogy megtudja. Ő 22 éves én 25.
Pedig pontosan azt kéne megnézni, lehet valamelyiknek leirta, hogy mással kavar, sőt más felületen sem ártana megnezni kinek mit ír.
Bár az 100%, hogy már kitorolte, ami leleplezné. Nem olyan hülye ő, azzal a fiúval, akivel ír, a vele folytatott "hot topic, flirting, nude pics" már delete van. Nagyon naív vagy csak szólok. 😀
Én meg rajtad röhögök, hogy bár xd-zel mégis belenéztél a telójába! 😂😂😂
És olyan buta vagy, hogy nem esett le, hogy azzal a fiúval (is) írkál szexizik és azt sem fogtad fel, hogy már kitörölte. 🤣🤣🤣
Baromság. Ebben az esetben ő se kotorászna a te mobilodban. Privát szféra oda-vissza működik.
De tegyük fel, hogy... Akkor se reális, hogy elbőgi magàt. Túlságosan szélsőséges a reakciója. Normális esetben csak megmondja, hogy bocs, de ezt nem szereti, tedd le lécci.
A lényeg: van valami a telefonjában, amit nem akar, hogy láss. Látod te simán odaadod neki, mert nincs benne semmi olyan amit nem akarnál, hogy lásson.
Ez lehet valami amit titkolni akar, valami amit szégyell, stb.
Nekem pl.: vannak benne olyan fotók amiket az edzés miatt ilyen előtte-utána képekként használok, nem akarnám, hogy bárki lássa, mert se nem szépek, meg nekem tök intim.
Vagy pl.: jegyzeteimbe vannak jelszavak, pin kódok meg olyan dolgok amiket valamikor leírtam, gondolatok, amikor nyomasztott valami, de nem voltam olyan helyen, hogy a naplómba leírjam. Na ennél privátabb ( a legszemélyesebb gondolataim, érzéseim) nincsen a számomra. Ezt se akarnám, hogy bárki lássa. De még ennek ellenére se reagálnék így.
Szóval van ott valami amit nagyon nem akar, hogy láss ez 1000%. Ha nem szeretné, hogy hozzányúlj a telefonjához, akkor viszont ő se nyúkáljon a tiedbe, mert ez így korrekt. Megjegyzem szerintem a telefon az saját, privát szféra, de ez a reakció akkor is gáz.
Mondhatta volna, hogy "bocs, nem szeretem, ha hozzányúlnak a telefonomhoz, máskor légyszi ne". Az ő reakciója ennél beszédesebb. Nálam a bizalom tuti meginogna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!