Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha beszólogat nekem?
Nem tűröm persze szó nélkül a barátom beszólogatásait, de azért rosszul esik.
Sokszor elmondja, hogy ha együtt élnénk, akkor majd szeretné, ha a konyhában is aktívabb lennék, főznék rá, meg ki is takarítanám a házat, mert ha nem akkor ott fog hagyni. Szerinte lusta vagyok, aki otthon se csinál pedig. Pedig ez nem igaz, még főzni is tudok pedig.
Mutatja nekem ahogy belájkol ilyen nagymellű, nagy fenekű nőket, és röhög rajtam, és kíváncsi rá, mit szólok hozzá, persze ez nekem egyáltalán nem tetszik.
Elveszi a kezemből a telefont erővel, és azt mondja nem használhatom a telefont, csak akkor mikor ő is nyomkodja a telefont. Azt is kritizálja, amilyen dolgokat szeretek, vagy bármit. Egyszer látta, hogy milyen weboldalt nézek (sminkkel kapcsolatos), és azt mondta arra van eszem azokat nézegetni. De ha meg filmet néznék vele pl. akkor ő sose nézi, hanem felkapja a telefont, nyomogatja, és annyi.
Egyszer elmondtam neki, hogy mennyire beteg vagyok, és azt mondta ez hol érdekelné már őt, de utána kijavította magát, hogy azt csak azért mondta, mert akkor mérges volt rám, de ennyi.
Volt már úgy majdnem szakítottam vele, de akkor hívogatott, és elmondta mennyire szeret, és ő nem hagyná veszni ezt a kapcsolatot, biztos megkeresne engem azzal, hogy béküljek ki vele.
Sajnáltatná magát hétről hétre, de nem azt kapja és lehet azért ír állandóan ide.
Sajnállak kérdező tényleg, hogy olyan beteg vagy, mint ahogy a híres párod mondja. Igaza van 100%-ban, mert normális ember ha nő ha férfi ilyen kapcsolatban nem maradna egy percet sem!
Maradj vele, várd meg míg összever, vagy agyonüt nyugodtan, csak ne csináltass vele kisbabát, jó? Védekezz mindenegyes esetben!
13#
Olyan válaszokra, hogy sajnálod őt, de tartson ki, mert a párja imádja csak rossz időszakot él át.
Attól félsz ugye kérdező hogy másnak nem fogsz kelleni, vagy tényleg azt hiszed hogy majd megfog változni egy idő után?
De nem fog, mert nem szerelmes beléd, nem is szeret, tisztel mint embert még egy icipicit se.
Úgyhogy vagy szakitasz vele bármennyire is "szereted"/szereted, vagy várd meg míg ő elhagy téged, akár jól megver.
Rajtad múlik, senki az égvilágon nem szakíthat vele helyetted.
Igazad lehet, mert már jó ideje kérdezgeti itt ezeket.
Azonnal ott hagyni az ilyen embert, csak ezt tudom javasolni.
Ez egy idióta pali, aki csak birtokolni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!